espressocafe.ro

miercuri, 13 aprilie 2016

Toner si cartuse pentru imprimanta

Se intampla, cu toate ca suntem in anul 2016. Probabil am ramas unul dintre putinii oameni din lumea moderna care nu are in casa o imprimanta, cu toate ca foarte des se intampla sa am nevoie de asa ceva. Ba neglijam, ba nu ne ajung banii, ba avem alte planuri in legatura cu salariile. Cert este ca trebuie sa ies din casa ori de cate ori e nevoie de o imprimanta. Si stiti care e culmea culmilor? Ca e tare greu sa gasesc chiar si la firmele de specialitate o imprimanta care sa imi rezolve problema. Ba se plang ca au nu stiu ce necazuri la toner, ba ca le lipseste nu stiu ce cartus (motiv pentru care nu le strig niciodata: impuscati-va!), ba ca nu au cartuse toner compatibile, ba nici eu nu mai stiu ce motive caraghioase am mai auzit. Imi vine uneori sa ii intreb de ce nu pun lacat pe firma si de ce nu se duc sa taie frunze la caini in parc, ca ar fi mai de folos societatii. Oricat as evita (din bun simt), pana la urma tot pe la usile prietenilor ajung daca vreau sa imi rezolv vreo problema care se poate rezolva numai cu ajutorul imprimantei. Si cred ca e un motiv destul de serios pentru a trece pana la urma la fapte, caci din gura (din taste) ma tot laud de o viata ca imi cumpar ceea ce imi trebuie. 


Voi, dragii mei, daca aveti nevoie de o imprimanta, de un cartus (va rog, nu vanati daca nu e absolut necesar :p ), de cartuse toner, de toner, de orice tine de acest domeniu, intrati pe site-ul cartuse-shop.ro si verificati oferta. E aproape imposibil sa nu gasiti ceva interesant. 

"Cartridge Service este unul dintre principalii furnizori de cartuse imprimanta si consumabile pentru imprimante din Cluj-Napoca, distribuitor de consumabile originale şi reumplute (refillate) inca din 2001. Printre mãrcile comercializate amintim: Hewlett Packard, Canon, Epson, Lexmark, Minolta, Brother, Xerox, Oki, SkyPrint, TFO."
Trebuie sa mai stiti ca la comenzile de cartuse de minim 150 de lei vi se ofera transport gratuit in tara. "Livrarea coletelor se face prin URGENT CURIER sau FAN CURIER (oriunde in tara unde au acoperire, GRATUIT la comenzi peste 150 de lei, dar fara kilometri suplimentari) sau cu PRIORIPOST in restul localitatilor. Plata se va face ramburs la primirea coletului sau anticipat prin virament bancar sau card. Imprimantele, multifunctionalele si orice alt produs peste greutatea de un kilogram NU intra in categoria de livrare gratuita. Pentru acestea va rugam sa asteptati confirmarea costurilor de expeditie.
Comenzile vor fi livrate in maxim 3 zile lucratoare de la data comenzii, exceptand produsele cu specificatia "La comanda" pentru care termenul este de maxim 2 - 3 saptamani, in functie de termenele date de furnizori. In cazul produselor cu specificatia "La comanda" si a produselor pe care nu le gasiti pe site va rugam sa ne contactati, pe email sau folosind formularul de contact de pe site, pentru a va putea propune solutii mai rapide si avantajoase. Comenzile lansate dupa ora 15:00 vor fi procesate in ziua lucratoare urmatoare.

Tarife de livrare:
comanda sub 150 lei: 21 lei ,TVA inclus (in orase mari).
comanda sub 150 lei: 21 lei, TVA inclus (+km suplimentari, in localitati mici, fara depozit curier rapid)
comanda peste 150 lei: transport gratuit (in orase mari).
comanda peste 150 lei: transport gratuit (21 lei inclus, +km suplimentari, in localitati mici, fara depozit curier rapid)
Produsele comandate pot fi ridicate personal din Cluj-Napoca, in acest caz neexistand taxe de livrare.

IMPORTANT!!!!!!

Din motive obiective, pentru moment, toate livrarile achitate numerar de catre persoane fizice se fac doar cu curier rapid, inclusiv in Cluj-Napoca. Pentru persoanele fizice din Cluj-Napoca, predarea se poate face personal (si deci fara taxe de livrare) doar in cazul achitarii comenzii la ghiseul bancii (va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile), prin virament bancar sau in cazul platii cu cardul."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare