espressocafe.ro

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Revizie Opel

As putea scrie o carte intreaga despre vecinul meu de la etajul doi, tipul acela parca amortit, care isai petrece fiecare clipa libera in jurul masinii sale, un Opel parca abia scos din cutie. Il urmaresc prin perdea cum isi spala masina, cum plimba buretele inspumat pe ea de parca ar fi o femeie senzuala, cum limpezeste in cateva ape si cum, mai apoi, sterge cu o carpa moale orice picatura de apa ramasa. E drept, Opelul sau arata intotdeauna de parca ar fi nou. Printre altele, am ocazia de a auzi toate conversatiile pe care le poarta cu vecinii si cu trecatorii, de la diverse informatii despre piese auto Opel ieftine si pana la ultima revizie Opel pe care a facut-o. Asa am aflat ca dureaza o revizie Opel pret de cat are el chef in respectiva zi, caci isi cumpara piese auto Opel de pe internet ,din magazinul online autohut.ro si le monteaza singur pe masina. Din cate am inteles tragand fara sa vreau cu urechea la conversatiile sale, o adevarata revizie la doi ani face, cand baga masina in service si o scoate ca noua, fara nici o problema tehnica si aratand de parca nu ar fi circulat cu ea niciodata pe soselele paradite ale patriei noastre. 


Eu nu am masina, insa va pot spune aproape orice despre masina Opel pe care o conduce vecinul meu, caci in toti acesti zece ani am avut ocazia de a auzi mii de povesti, sfaturi si informatii, pe care acum as fi bucuroasa sa le impart cu voi. De exemplu, cei care vor sa stie mai multe despre revizie Opel, revizie Opel pret, piese auto Opel, piese auto Opel ieftine, pot accesa primul link din acest articol. Vor ajunge pe site-ul oficial al autohut si vor afla de ce este convenabil sa cumpere piese auto de acolo:

"  Transport gratuit pentru orice comanda peste 399 lei, indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie
· Pentru orice comanda sub 399 lei transportul este 20 lei indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie
· Toate produsele noastre beneficiaza de garantia oferita de producator
· Plata in rate fara dobanda la sediu sau online prin StarBT sau Card Avantaj
· Service auto propriu in Bucuresti
· Poti returna orice produs in pana la 30 zile si primesti garantat banii inapoi
· Consultanta profesionala oferita de personalul Autohut.ro
· Livrare prin curier in 24 de ore sau in aceeasi zi din showroom-ul nostru
· Magazin atestat Trusted.ro
· Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL
· Singurul magazin online de piese auto care ofera plata online cu cardul"


Totodata, pentru ca nu toata lumea stie ce este autohut.ro, am selectat cateva informatii direct de pe site. Cei care doresc piese auto sau care se pregatesc sa faca o revizie tehnica, vor fi in masura sa aleaga in cunostinta de cauza:

"Autohut.ro a inceput activitatea in ianuarie 2013 si acum, putem spune ca suntem unul din principalii jucatori de pe piata de piese auto online. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de mașină. Fiind optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor si al tabletelor, Autohut.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.
In decembrie 2015, dupa 3 ani de la lansare ne-am gandit ca putem oferi aceleasi servicii de calitate si ca service auto. Am deschis astfel Atelierul Autohut. Dorim sa oferim clientilor nostri din Bucuresti (momentan) serviciul conex de montare al pieselor comandate online in atelierul nostru multimarca autorizat RAR. Alaturi de o echipa pasionata de domeniul auto si cu multi ani de experienta in spate suntem siguri ca vom face multi clienti multumiti."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare