espressocafe.ro

miercuri, 13 aprilie 2016

Programari clinica Anima

M-a rugat o prietena sa ajut oamenii care cauta pe internet Programari medici clinica Anima, caci si pe ea, la randul ei, au ajutat-o altii atunci cand a avut nevoie sa gaseasca niste medici clinica Anima, sa isi poata rezolva problema cu care se confrunta de la o vreme. Atunci cand un lucru merge bine si e de folos altora, eu chiar cred ca merita sa fie promovat, sa afle lumea despre el. Asa se intampla si cu site-ul http://www.consultaclick.ro, despre care am aflat de curand de la prietena mea. Ea si-a facut o programare clinica Anima, si-a rezolvat problema de ORL care o tot chinuia. Pentru cei care nu stiu, clinica Anima isi are sediul in Piata Victoriei, vizavi de Aviva, lânga fostul sediu Millennium. Puteti face orice fel de Programari clinica Anima, caci medicii de acolo sunt impartiti pe diverse specializari, de la medicina generala, medicina interna, medicina de familie, cardiologie, dermatologie, ORL, ginecologie, medicina muncii, gastroenterologie si pana la oncologie, boli de nutritie si obezitate, nefrologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie, homeopatie, planning familial, alergologie, urologie, ortopedie, neurologie, reumatologie, endocrinologie. Desigur, va doresc tuturor sa fiti sanatosi si la punga grosi, dupa cum spune o vorba din batrani, insa daca apare un necaz si aveti nevoie, e bine sa stiti ca puteti gasi medici clinica Anima.


Dar sa va spun cateva cuvinte si despre Consultaclick.ro. E vorba despre o firma care a aparut in anul 2012 si care isi are sediul central in Bucuresti. Ce urmareste compania ConsultaClick Eastern Europe? Sa fie de ajutor oamenilor, spun eu si spune prietena mea. 

"

Obiectivele companiei noastre sunt facilitarea accesului rapid si informat al utilizatorilor la servicii medicale de calitate si extinderea solutiei noastre catre intreaga regiune a Europei Centrale si de Est. 
Esenta proiectului nostru este reprezentata de platforma online ConsultaClick - un serviciu gratuit, accesibil 24/7 de programari online la medici si clinici ce acopera peste 70 de specialitati. In plus, platforma noastra ofera utilizatorilor (potentialilor pacienti) informatii suplimentare actualizate, transparente ce ii pot ajuta in alegerea celui mai bun specialist pentru nevoile lor:

Disponibilitate - agenda medicilor este vizibila instant si este actualizata in timp real. Astfel puteti selecta rapid cea mai potrivita zi si ora pentru consultatia dvs.
Locatie - localizati rapid sediul clinicii (prin Google Maps) si alegeti cea mai convenabila optiune
Pret - stiti de la inceput care sunt costurile implicate, fara surprize ulterioare
Recomandari - aflati experientele altor pacienti cu medicul pe care va ganditi sa il vizitati si evaluarile acestora privind profesionalismul, punctualitatea si amabilitatea saIn acelasi timp, oferim medicilor o solutie completa si usor de utilizat pentru administrarea propriilor programari si un mod eficient, profesionist de promovare a serviciilor lor si dezvoltare a portofoliului de pacienti.

ConsultaClick este un proiect cu impact social, ce simplifica si creeaza transparenta in relatiile dintre pacienti si medici si stimuleaza imbunatatirea serviciilor din industria medicala. Valoarea pe care ne propunem sa o generam pentru pacienti si medici deopotriva a fost recunoscuta si premiata de o serie de institutii:

Premiul 1, INSEAD Alumni Romania Start-up e Investment Club (decembrie 2013)
Proiect selectat pentru programul Investment Ready sustinut de Impact Hub Vienna (martie 2014)
Invitati oficiali in cadrul SOCAP14, San Francisco (iulie 2014)
1 din cele doar 2 proiecte invitate sa prezinte in cadrul Global Impact Forum 2014, Zurich (iulie 2014)" - spun cei de la Consultaclick.ro.


Asadar, daca aveti nevoie de Programari clinica Anima, Programare clinica Anima, medici clinica Anima, stiti unde sa incercati. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare