espressocafe.ro

vineri, 20 noiembrie 2015

ww.iliana-atelier.ro

Pe lumea asta exista doua tipuri de femei: cele mult prea modeste, care evita sa isi puna in valoare ceea ce au frumos si sa ascunda ceea ce nu le avantajeaza, si cele indraznete, care doresc cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta, sa se bucure de frumusetea cu care natura le-a inzestrat, sa poarte rochii care sa le puna corpul in valoare si sa ascunda ceea ce nu le place la ele. Doamnele si domnisoarele indraznete si constiente de frumusetea lor pot fi usor recunoscute: isi cumpara cele mai frumoase si indraznete modele de rochii de la www.iliana-atelier.ro. Am vazut acolo rochii cu o croiala impresionanta, care ar face sa viseze orice barbat, daca ar avea ocazia de a vedea respectivele rochii pe trup de femeie. Ar visa si femeile, desi in alt fel, caci e greu sa ramai insensibil cand vezi asemenea modele de rochite. Mi-au placut foarte mult si culorile pe care le-au ales pentru a lucra acele rochite si am convingerea ca vor atrage multe priviri. Va recomand sa intrati macar pentru o clipa pe site-ul www.iliana-atelier.ro pentru a vedea rochii elegante, deosebite, rochii de ocazie cum nu vezi pe toate drumurile. 

In plus, citeam pe acolo ca pot lucra si la comanda, in cazul cand femeia vrea o rochie unicat, indiferent daca stie deja ce vrea sau asteapta diverse sugestii de la specialisti in legatura cu materialul, culoarea sau croiala respectivei rochii. Va spun sincer ca pe mine acest lucru m-a incantat cel mai tare, desi apreciez la justalor valoare si rochiile deja lucrate si pozate acolo. Ce poate fi mai interesant decat sa ai o rochie cum nu mai are nimeni, una care sa se muleze perfect numai pe corpul tau si care sa iti puna doar tie in valoare ceea ce ai mai frumos si sa ascunda vederii ceea ce femeia crede ca nu o avantajeaza. Este stiut faptul ca multe doamne si domnisoare sunt complexate din varii motive: ca au solduri prea inguste sau prea late, ca au picioare prea lungi sau prea scurte, ca au talia prea subtire sau prea groasa, ca au pielea prea alba sau prea inchisa la culoare, ca au sanii prea mari sau prea mici, ca au spatele prea lat sau nu foarte drept sau cine mai stie ce altele. 

Profesionistii de la www.iliana-atelier.ro pot oferi fiecarei femei in parte rochia mult visata, acea rochie in care sa se simta perfect, sa uite de complexe si sa se bucure de fiecare clipa a vietii. Tot ce au doamnele si domnisoarele de facut este sa se gandeasca bine daca isi doresc o rochie gata lucrata sau vor sa isi puna amprenta unica pe rochie, sa comande modelul la care au visat intotdeauna, acel model care le va face sa arate asa cum doar actritele reusesc sa arate. 

"Dacă luxul nu vine din cât de multe lucruri ai şi din cât de scumpe sunt ele, ci din cât de bine sunt făcute şi din cât de mult le preţuieşti... Îţi ofer lucruri bine făcute pe care le vei preţui cu siguranţă.Mă recomandă o experienţă de peste 12 ani şi colaborarea cu case de modă cunoscute. În acest timp, rochiile create sau doar cusute de mine au urcat pe podiumuri la prezentări de modă şi au îmbrăcat vedete la evenimente publice sau private.

Vrei să te simţi ca o vedetă? Te aştept la atelierul meu!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare