espressocafe.ro

miercuri, 13 aprilie 2016

Mobila de dormitor la comanda

I-am invidiat mereu pe cei care reusesc sa isi faca mobila de dormitor la comanda. In primul rand pentru ca isi permit, iar in al doilea rand pentru ca stiu exact ce vor si lupta pentru a obtine acel ceva. Internetul este plin de sfaturi despre cum sa amenajezi un dormitor mic, insa fiecare dintre noi trebuie sa isi gaseasca propriul stil pentru a se simti cu adevarat bine in intimitatea casei, cred eu. Desigur, putem imprumuta unele idei, ne putem folosi de anumite trucuri, insa pana nu ne punem amprenta pe lucrurile din dormitor, parca nu simtim ca suntem "acasa". Si apoi, cat de mic este un dormitor mic? imi vine uneori sa ma intreb, atunci cand prin minte imi bate vantul schimbarii si cand pe sub piele simt furnicaturi provocate de dorinta de a transforma casa, de a-i da un alt aspect. Raspunsul este greu de dat, deoarece pentru un om cu o vila uriasa, dormitor mic este mai mare decat sufrageria mea, iar pentru un om al strazii, care doarme pe cartoane, dormitorul meu pare o sufragerie uriasa. Totul depinde de felul in care te raportezi la spatiul respectiv si la felul in care il raportezi la altele. 


Sa presupunem ca vreau mobila dormitor la comanda. Cel mai probabil imi arunc un ochi in magazinul de mobila Unican, discut cu specialistii de acolo, aflu un pret mobila dormitor la comanda si, in functie de raspunsurile primite, pun la cale alaturi de familie operatiunea "dormitoare pe comanda", adica ne dam cu parerea despre cum vrem sa arate dormitorul nostru, ce anume s-ar potrivi cel mai bine nevoilor noastre, in cati bani ar trebui sa ne incadram etc. 

Daca sunteti interesati de mobila dormitor la comanda, dormitoare pe comanda, pret mobila dormitor la comanda, iata cateva cuvinte despre Unican:


"Mobila la comanda este activitatea principala a companiei noastre .Unican este compania specializata in designul , productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilei la comanda pentru bucatarii si pentru intreaga casa .
Din anul 1998 de cand a fost infiintata, compania Unican a dezvoltat si implementat proiecte integrate de mobilier personalizat. Filozofia noastra in design este mai degraba moderna , toate produsele noastre sunt create cu grija de designerii Unican pentru a oferi clientilor nostri mobila la comanda si amenajari in armonie cu stilul lor de viata . Reputatia noastra este construita pe design inovativ precum si pe clara intelegere a nevoilor clientilor nostri . Ca membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania am inteles sa respectam standardele internationale de calitate inproductia de mobila . Pentru aceasta , materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrarii. Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare. Investitii de peste 300.000 Euro in: -utilaje cu productivitate mare (CNC, masina aplicat cant ABS, instalatie filtrare aer cf norme EU, masina de formatizat profile MDF); -soft specializat de proiectare mobilier 3D ce controleaza de la partea de vanzare pana la linia de productie computerizata . Investitie prognozata in 2014 - extindere hala de productie .
Fabrica mobila la comanda : Bucuresti
Magazine mobila la comanda : Bucuresti si Constanta
Personalul nostru este specializat in design avand studii superioare in domeniu , La unican nu veti gasi tamplari transformati in designeri care sa va con
silieze.

Unican 
Sos Chitilei nr 52 Bucuresti, sector 1 Telefon: 0744320577"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare