espressocafe.ro

luni, 8 februarie 2021

Oamenii de succes nu stau in zona de confort

 Oamenii de succes nu stau in zona de confort

Atunci cand vrei sa ai succes in viata, trebuie sa faci ceea ce au facut inaintea ta alti oameni de succes. Sa lupti, sa iti asumi riscuri, sa ai curajul de a recunoaste ca exista posibilitatea sa pierzi. Oamenii de succes nu stau in zona de confort.

Ei muncesc pentru a-si depasi conditia, pentru a deveni tot mai buni, pentru a invinge. Se zbat, invata, se autoperfectioneaza. Iti voi lasa linkuri spre doua inregistrari pe care trebuie neaparat sa le asculti. 

Totul despre uleiuri esentiale.

Ce este zona de confort - avantaje, dezavantaje, ieșire din zona de confort

Secretele succesului. - Cum să devii influent. Citate motivaționale despre succes - Dale Carnegie

Fiecare dintre inregistrari are durata de cateva minute, insa in aceste minute sunt comprimate o multitudine de idei care pot contribui la dezvoltarea ta. Asculta-le des. Ia notite. Pune in practica, putin cate putin, ceea ce te invat acolo.

Succesul nu vine peste noapte, nu vine intr-o zi, dar nici nu poti sta pe loc asteptand sa iti cada din cer. Trebuie sa iesi in fata, sa faci pasi in intampinarea lui si sa fii pregatit sa il strangi in brate atunci cand il intalnesti. 

 Oamenii de succes nu stau in zona de confort. Nici tu nu trebuie sa o faci, daca vrei sa ai succes. Urmeaza sfaturile mele si iti garantez ca va veni vremea cand te vei intoarce sa imi multumesti. 

Poate ca uneori ti se pare ca vine apocalipsa cand te gandesti cate trebuie sa faci pentru a avea succes. Nu te speria. Cu cat faci mai multe, cu atat va fi mai usor. 

Asculta cele doua inregistrari si, dac le consideri bune, da-le mai departe, sa le fie si altora de folos. 



Cheap 2023 Diary Amazon UK Page a Day

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare