espressocafe.ro

sâmbătă, 10 decembrie 2022

Care este bloggerul tau preferat?

 As vrea astazi sa te intreb care este bloggerul tau preferat si m-as bucura daca ai avea chiar mai multi, ca sa ii pot include pe toti in lista bloguri romanesti personale la care lucrez zilele acestea. Ca sa fac o mica gluma care de fapt spune adevarul gol-golut, voi incepe chiar. Bloggerul meu preferat este Vienela de la vienela.ro. Pai daca eu nu ma promovez, cine ar putea sa o faca mai bine?

Desigur, fiind de peste zece ani activa in mediul online si citind o multime de bloguri din diverse categorii, e clar ca mi-am ales anumiti bloggeri preferati, pe care cu siguranta ii veti gasi in lista mentionata mai sus atunci cand va fi actualizata. Deocamdata astept reactiile celor care vor citi articolul, ca sa nu fac 7000 de update-uri.

M-as bucura daca, pe langa bloggerii deja renumiti din Romania, pe langa marile vedete care au si blog, imi vor fi facute si recomandari mai altfel, ale unor bloguri poate mai putin cunoscute, insa la fel de valoroase in ceea ce priveste continutul. Avem nevoie sa ii cunoastem pe cei care acum sunt undeva in umbra bloggerilor cu vechime, a bloggerilor deja foarte cunoscuti din online-ul romanesc. 

Pe ei ii caut si pe ei (mai ales) vreau sa ii adaug in lista mea de bloguri personale din Romania. Spune-mi intr-un comentariu care este bloggerul tau preferat si, daca ai timp destul, din ce motive simti ca el merita sa fie recomandat, cum a devenit el bloggerul tau favorit etc. 

Abia astept sa aflu ce bloguri mai citesc oamenii, care le sunt favoritii si sa ma delectez cu articole deosebite, care sa imi trezeasca emotii sau idei noi. Pana la urma, asta cautam pe bloguri, nu-i asa? Cu exceptia momentelor in care cautam informatii pe o anumita tema, care tot pe bloguri pot fi gasite. 

Care este bloggerul tau preferat si de ce?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare