espressocafe.ro

marți, 12 ianuarie 2016

Filmare de calitate la nunta

Una dintre prietenele mele s-a maritat cu vreo 20 de ani in urma. O nunta micuta, dar care a respectat cam toate traditiile din zona noastra. Imi amintesc in primul rand momentul cand mirii si invitatii lor au iesit din casa si au incins un dans in fata blocului. Era o vreme rece, mohorata, si din cer cadea un soi de burnita. Mireasa avea o rochita alba lucioasa, cu o croiala tare interesanta, iar peste umerii goi isi pusese o blanita alba, calduroasa. Strada era inecata de baltoace, dar nimanui nu ii pasa. Oamenii se distrau, cantau, dansau, plimbau sticla de vin din mana in mana. Din pacate, la acea vreme mirii nu si-au permis sa apeleze la un cameraman pentru o filmare nunta de calitate. Ne-am fi distrat grazov acum privind filmul, caci imi amintesc bine cat de murdari erau toti invitatii cand s-a terminat dansul. Mai murdara decat oricine altcineva era chiar mireasa, persoana spre care se indreapta toti ochii in ziua nuntii, cea care isi doreste sa poata ramane pana la sfarsit alba, imaculata, ca scoasa din cutie. 

E o tipa vesela, haioasa, plina de viata. Ii place sa isi sicaneze sotul uneori, mai ales cand intre ei se iveste vreun conflict. S-a intamplat odata sa se certe dintr-un nimic oarecare. Dorindu-si sa inveseleasca atmosfera si sa faca uitata cearta, prietena mea i-a spus sotului sau ca are de gand sa divorteze. Nu, nu din cauza acelei certe, ci numai pentru ca si-a amintit cum ploaia i-a stricat rochia la nunta. Imediat dupa divort sa faca o alta nunta, de aceasta data neaparat cu un cameraman care sa le ofere o filmare de calitate la nunta si mai ales neaparat intr-o zi cu soare, sa isi poata pastra rochia alba, sa nu mai calce invitatii pe trena cu talpile pline de noroi. Mucalit si el, i-a amintit ca soarele nu ii face bine, ca nu i-ar sta bine ca mireasa daca ar fi transpirata si cu pete pe obraji. Dincolo de glumele lor, eu am intrezarit regretul de a nu fi avut de la nunta nici macar o filmare, o amintire la care sa se uite peste ani si careia sa ii zambeasca nostalgici. 

Iata ce este nou in materie de nunti in anul 2016: "Ce-ti e si cu tehnlogia in ziua de azi? Putem realiza lucruri ce inainte pareau imposibile, sau care le reuseam cu mare dificultate! De pilda, pentru filmari aeriene nu mai e nevoie de elicoptere si tot felul de aparate sofisticate, ci doar de o simpla drona: o mica “aeronava” ce poate fi pilotata de la sol si adesea are incorporata si o camera foto/video.

O filmare cu drona e tot timpul deosebita, dar apoi o filmare de nunta realizata cu drona? Ei bine, cu serviciul de filmare nunta oferit de Studioblitz chiar puteti avea parte de asa ceva! Avem un cameraman nunta pasionat si experimente care cu siguranta va transforma nunta voastra intr-o adevarata opera de arta! De ce sa nu iesiti in evidenta cu nunta voastra? De ce sa nu aveti o filmare in tendintele acestui an (si ale anilor ce vor urma)?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare