espressocafe.ro

marți, 22 septembrie 2015

Servicii de SEO si un ebook seo gratuit

Acum cativa ani de zile, cand mi-am facut eu blogul, existau putine informatii in limba romana despre serviciile SEO si toate erau scrise in termeni de specialitate, de parca cei care le scrisesera nu doreau ca omul de rand sa inteleaga ce inseamna seo si la ce foloseste. A fost nevoie de mult timp pentru ca mintea mea sa priceapa ca de fapt exista o explicatie simpla pentru serviciile seo. Sa presupunem ca ai o firma si doresti sa apari pe prima pagina in cautarile de pe google sau de pe orice alt motor de cautare. Pentru asta ai nevoie de o firma specializata pe asa ceva. Una dintre cele mai bune firme care ofera servicii seo firmelor din Romania este dwf.ro, pe care o puteti gasi aici. Concret, optimizarea seo pe care specialistii de la dwf o vor face pentru tine consta in verificarea prealabila, dupa care urmeaza stabilirea strategiei. Deciziile sunt luate rapid, iar strategia de optimizare este adaptata dinamic pentru obtinerea unei bune vizibilitati, a unei cresteri cat mai rapide si mai bune. Se va segmenta traficul non-provided, se va masura trafic brand versus trafic non-brand, evolutia zilnica in google pentru cuvintele cheie monitorizate (specialistii seo de la dwf va vor sfatui in legatura cu alegerea celor mai importante cuvinte cheie), vor masura pozitiile google pentru respectivele cuvinte, vor verifica vizibilitatea in raport cu principalii competitori. 


Specialistii SEO  de la dwf vor pastra permanent legatura cu tine si iti vor oferi acces non stop la situatia campaniei tale in cadrul aplicatiei de monitorizare. Site-ul tau va fi analizat de la zero si vor fi identificate absolut toate problemele din cauza carora nu ai inca o pozitie buna in paginile google. Pentru fiecare dintre probleme specialistii vor gasi o solutie, caci dispun de instrumente premium pentru diagnostic si insight-uri. Datorita expertizei si masurilor ce vor fi luate in urma analizei, site-ul tau va ajunge sa fie considerat de google o autoritate in domeniu si va fi pozitionat ca atare. Toate astea nu ar fi posibile daca specialistii seo de la dwf nu ar primi sprijinul a peste 200 de bloguri partenere, dar si a principalilor publisheri din Romania (Adevarul Holding, Ringier si Mediafax Group). Impreina, echipa de specialisti seo care va lucra la proiectul tau are peste 30 de ani de experienta in SEO si Online Marketing. 

Pentru a veni in sprijinul celor care vor sa ajunga pe primele pozitii ale motoarelor de cautare, specialistii dwf au conceput si pus la dispozitia tuturor un ebook gratuit din care pot afla:

-Care sunt factorii actuali in pozitionarea unui site…
-Care este “ingredientul magic” SEO in 2015…
-Ce spun specialistii *Moz, Searchmetrics, Searchengineland etc.)…
-Cum poti sa-ti devansezi cei mai puternici competitori…
"Auditezi fiecare pagina din site, rezolvi toate problemele tehnice care tin de indexare, elimini continutul duplicat, te asiguri ca ai construit un profil natural de linkuri ca sa nu fii penalizat la un nou update Penguin, creezi continut de calitate pentru utilizatori si lista poate continua. Insa toate acestea nu iti asigura locul 1 in Google." Pentru ca toate acestea nu sunt de ajuns ca sa ajungi in varf, ai nevoie de specialisti SEO. Acum stii unde ii gasesti si cum te vor ajuta sa ajungi o autoritate in domeniul tau de activitate. Si nu uita: descarca un ebook de seo gratuit pentru a invata mai multe despre optimizare.

De ce dwf.ro? "Am depasit numarul de 2.000 proiecte de crowdsourcing realizate, in care le-am oferit clientilor nostri cea mai pretioasa resursa: timpul. Ca mod de lucru, un proiect este fragmentat in zeci de actiuni la care lucreaza mai multi oameni simultan. Reusinm prin aceasta tehnologie sa finalizam proiecte considerate imposibil de realizat, intr-un tip record si asigurand in acelasi timp calitatea rezultatelor."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare