espressocafe.ro

vineri, 7 iulie 2017

Inele din argint

Primul cadou serios de care imi amintesc este cel pe care mi l-a oferit mama in ziua cand am implinit 18 ani. Un inel finut, cu o floricica deosebita in simplitatea ei. Am iubit mult acel inel si l-am purtat cu drag ani de zile, pana cand m-am decis sa il vand pentru a completa suma necesara cumpararii unei motorete. Inca mai regret impulsul care m-a impins catre acel pas. De atunci am avut multe alte inele, insa nici unul nu s-a ridicat la inaltimea primului. Sau poate era doar faptul ca pe acela mi-l daruise mama la o zi mare. Nu stiu. Cert este ca rareori ma entuziasmez atunci cand vad asemenea podoabe. Trebuie sa fie cu adevarat deosebite pentru a reusi sa imi atraga atentia si mai ales sa ma convinga sa le port. Dar iata ca in aceasta seara mi-a iesit in cale un magazin online unde am vazut niste inele argint care pur si simplu m-au dat pe spate. 

Imi plac atat de mult, incat jur ca imi este aproape imposibil sa ma orientez numai catre unul. Le-as vrea pe toate si as mai vrea sa strig intregii lumi ca am descoperit niste comori cum nici pestera lui Aladin nu avea. Am descoperit pe site-ul ioana-preda.ro o multime de inele argint
cu forme de-a dreptul inedite, cum nu am mai vazut pana acum. Sunt atat de spectaculoase, incat pot baga mana in foc ca au puterea de a vraji orice femeie vie. Este suficient sa intrati in acest magazin online pentru a va convinge ca nu exagerez cu nimic, ca tot ceea ce spun (scriu) este purul adevar. Inele lucrate cu zirconiu, inele din argint in forma de cometa, inele care imita un simplu cui, inele in forma de hexagon, inele fel de fel, toate uimitor de frumoase. Cum sa rezisti tentatiei de a le comanda pe toate? Daca vreti bijuterii cu adevarat deosebite, sa stiti ca am gasit locul potrivit spre care sa va indemn. Va garantez ca va veti indragosti chiar si daca nu sunteti amatoare de argint (desi nu stiu cate femei au mai ramas pe pamant care sa nu ii aprecieze frumusetea si simplitatea).

Pentru voi am reusit, dupa indelungi ezitari, sa selectez doar un inel. Pe toate celelalte le gasiti pe site-ul recomandat mai sus. 


6 comentarii:

  1. De acord cu tine, bijuteriile de aici sunt chiar speciale

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac mult mai mult bijuteriile din argint decat cele din aur, sunt mult mai frumoase din punctul meu de vedere

    RăspundețiȘtergere
  3. Am modelul cu perle impletite si nu ma despart de el

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pentru mine primul cadou serios a fost reprezentata tot de un inel pe care il mai am si acum

    RăspundețiȘtergere
  5. Prefer bijuteriile din aur, ce-i drept aur alb, cel galben mi se pare totusi cam demodat

    RăspundețiȘtergere
  6. Par adevarate comori, cred ca intradevar sunt

    RăspundețiȘtergere

RCA-Ieftin

Postări populare