luni, 27 martie 2017

Dinti de cupa si colti de cupa

Nu mai tin minte cu exactitate de unde ma intorceam cu nepotelul meu, si nici nu cred ca are mare importanta in acest context. Cert este ca, la un moment dat, ne-a iesit in cale un excavator. Cel mic nu mai vazuse pana la acel moment un asemenea utilaj si a ramas pur si simplu blocat, indragostit de respectiva masinarie. Cu toate ca nici eu nu ma pricepeam prea bine, am stat sa ii explic faptul ca un excavator este o masina de lucru de mare capacitate, ca se utilizeaza la sapat si incarcat pamantul, ca are dinti si colti de cupa care trebuie verificati periodic si, la nevoie, chiar schimbati, pentru ca altfel exista riscul de a se defecta pompa hidraulica sau diverse componente ale sistemului hidraulic. Nepotelul meu, la cei sapte ani ai sai, se distra grozav si se stramba catre utilaj, strigand in gura mare: uite, balaure, ca si eu am dinti si colti de cupa.

Isi ranjea dintisorii abia schimbati si isi arata muschii, sustinand ca si el poate sa sape in fructe cu dintii sai de cupa, ca poate rupe fasii de carne prajita cu coltii sai de cupa, ca poate ridica ghiozdanul cu ajutorul pompei sale hidraulice. Am ras cu lacrimi in acea zi si am povestit tuturor cat e de simpatic micutul cumnatei mele. Nu are el dinti de cupa Caterpillar,
dar are o imaginatie foarte bogata si ii place sa invete mereu lucruri noi, sa experimenteze si sa exploreze. Singurul meu regret este ca in acea zi nu am avut la mine nici un dispozitiv cu care sa il filmez pe micut, sa ramana pentru posteritate momentul in care striga spre excavator ca si el are dinti de cupa, ca si el poate face diverse pentru ca are colti de cupa.Daca ati ajuns la acest articol pentru ca aveti nevoie de dinti de cupa Caterpillar, dati clic pe unul dintre linkurile de mai sus. Veti fi redirectionati catre magazinul de unde pot fi cumparati dinti de cupa, colti de cupa, dar si multe alte produse specifice. Daca aveti copilasi, nu ezitati sa va opriti pe langa utilajele cand va ies in cale. Niciodata nu se stie cum reactioneaza copilul si ce anume ii poate placea. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare