espressocafe.ro

vineri, 14 octombrie 2016

Cafea boabe si macinata

Nu mai e nici un secret pentru nimeni ca sunt bautor inrait de cafea. Nu sunt cea mai pretentioasa persoana din lume, dar nici nu pot bea orice posirca de cafea, asa cum numea bunica mea cafelele amestec. Una dintre preferatele mele este celebra Cafea boabe si macinata 100% Arabica, recunoscuta si iubita in intreaga lume, a carei aroma inconfundabila se simte de departe si care poate trezi din amorteala pana si bautorii de ceai cu aromele sale. ;p Pentru a bea cafea, fie ea boabe, fie proaspat masinata, nici macar nu e nevoie ca bautorii de cafea sa mearga prea departe. Internetul ne-a adus lumea la un buton distanta, a micsorat distantele si a facut ca aromele a multe sortimente de cafea boabe sa se raspandeasca de la un capat la celalalt al pamantului. Pana la urma, ce poate fi mai placut in visata decat sa stai relaxat intr-un fotoliu, sa discuti cu familia ori cu prietenii apropiati, toti cu niste frumoase cani de cafea in mana, toti cu pofta de viata si de vorba? 


Mie imi plac mult si diminetile linistite, cand casa e tacuta, iar in bucataria inca rece se imprastie mirosul de cafea arabica, amestecandu-se cu fumul primei tigari a zilei. Ma simt atunci de parca as fi singura pe pamant si tocmai as astepta musafiri ce vin de pe alte planete, sa imi povesteasca despre ei, despre cum le sunt diminetile, despre ce soi de lichide le invioreaza zilele si le dau energie, daca a ajuns pana la ei faimoasa cafea arabica si daca vor sa le ofer in dar cateca cani de cafea. Mi-ar placea chiar sa scriu o poveste pe aceasta tema, caci e tare ofertanta, la fel cum ofertante sunt si toate promotiile disponibile pe site-ul despre care va vorbesc astazi - Artaceaiului.ro.  Le puteti vedea si voi cu un singur clic pe linkul din primul paragraf. Daca nu sunteti bautori de cafea, puteti folosi totusi boabe pentru a forma diverse ornamente potrivite pentru la bucatarie (dati o cautare pe internet si veti gasi o multime de idei de aranjamente cu boabe de cafea). 



Peroanele care se aboneaza la newsletter-ul Artaceaiului.ro (locul de unde puteti oricand sa comandati cafea, ceai, Cani Cafea sau orice alt produs disponibil in acest magazin online atat de atragator). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare