espressocafe.ro

vineri, 23 septembrie 2016

Un implant dentar deosebit

In cercul meu de prieteni circula de cativa ani un soi de gluma referitoare la un implant dentar. La un chef oarecare (nici nu mai retin exact a cui era ziua de nastere), printre multele poze care s-au facut, a fost descoperita una cu adevarat deosebita: doi dintre prietenii nostri, pozati din profil in timp ce radeau, afisau cate o pauza in lateralul gurii, acolo unde candva au avut cate o masea. Amandoi in acelasi loc, motiv in plus sa radem cu lacrimi vazand poza. Bineinteles ca primul lucru care ne-a venit in minte se referea la un implant dentar pe care ar fi trebuit sa il faca. Nu aveti bani pentru a va face implanturi dentare? Nu-i nimic. Suntem aici sa va ajutam. Ori facem rost de o carioca alba sa astupam gaurile vizibile in poza, ori va puneti in guri cate o bucata de guma de mestecat sau o boaba de fasole alba si va mai facem o fotografie in care sa aveti danturile complete. Va dati seama cat s-a putut rade pe aceasta tema. Inca ne mai amuzam, cu toate ca unul dintre baieti a mers intre timp la Citydent, o clinica stomatologica buna, unde si-a rezolvat problema cu ajutorul medicilor de acolo. 


Citydent ofera implanturi dentare de calitate, dar si multe alte servicii stomatologice, astfel incat nimeni sa nu plece de la cabinet cu pauze in gura, ci cu dinti albi, stralucitori. Ma intreb doar - daca prietenii nostri isi rezolva amandoi problemele stomatologice pe care le au, noi de cine mai radem la chefuri, pe cine mai pozam in ipostaze atat de amuzante? 

Daca doriti sa nu fiti de rasul grupului de prieteni, dati o fuga la clinica mai sus amintita sau aveti grija sa radeti la chefuri cu gura inchisa. :p


"Profesionisti experimentati se vor ingriji sa va raspunda la orice intrebari veti avea si sa va ofere tratamentul optim indicat pentru a maximiza efectul estetic si functional al prezentei dumneavoastre in cadrul clinicii noastre. Vrem sa va simtiti tratat ca pacient asa cum v-ati dorit dintodeauna si, speram noi, la standarde de calitate si satisfactie neintalnite in alta parte.

Clinica noastra a fost gandita sa va ofere modernism architectural si tehnologic impletit cu caldura si confortul unui spatiu familial. Facem totul pentru a avea grija de pacientii nostri la cel mai inalt nivel al asteptarii lor si ne-am asigurat ca avem si mijloacele pentru a reusi acest lucru. Cand ne veti vizita veti experimenta servicii dentare generale, restaurative si de cosmetica dentara la cea mai inalta calitate, oferite cu ajutorul tehnologiei medicale de ultima generatie."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare