espressocafe.ro

miercuri, 14 septembrie 2016

Jucarii din reclame tv

Cei mai multi specialisti sunt de acord cu faptul ca un copil creste sanatos-voios cand are in casa jucarii destule, cand isi poate inventa propriile jocuri, cand se poate bucura neingradit de ceea ce jucariile aduc in viata sa. Pentru ca traim vremuri ciudate, in care adultul abia mai are timp sa isi traga rasuflarea, iar copilul petrece tot mai mult timp la televizor sau cu telefonul / tableta in mana, urmarea fireasca a fost sa apara diverse reclame facute jucariilor. Nu cred ca este un lucru rau, ba chiar din contra, as putea spune. Daca nu stiti de unde se pot cumpara jucarii din reclame tv, dati clic pe imaginea de mai jos. Va duce pe site-ul de unde pot fi cumparate jucarii din reclame tv.

BestKids.ro

In ciuda faptului ca s-au schimbat vremurile si super tehnologizarea si-a facut loc in vietile noastre, copiii inca se mai joaca pe afara, prin parculete, la gradinite, in casa. Vazand o multime de jucarii in reclamele tv, e firesc sa le doreasca, deoarece multe dintre ele sunt tare frumoase. Si ce parinte poate rezista rugamintilor copilului, mai ales daca isi da seama ca o jucarie poate fi un partener de nadejde, ca il poate indeparta pe copil, macar pentru o vreme, de telefon, tableta sau televizor? Daca aveti ocazia, cumparati copiilor jucarii, stati langa ei cand se joaca, jucati-va cu ei. 

Mi se intampla tot mai des sa aud cum copiii le cer parintilor sa cumpere jucarii din reclame tv.
Ii aud pe nepotii mei, ii aud pe copiii vecinilor, aud intamplator pe strada, la copii necunoscuti. Au fost isteti cei care au avut ideea de a transforma un personaj de reclama in jucarie si probabil au facut multi copii fericiti. Nu m-am putut abtine sa nu le promit si eu nepotilor ca le voi cumpara cate o jucarie pe care au vazut-o pe la televizor, intr-o reclama. Si ma voi tine de promisiune, asa cum e firesc si cum ar trebui sa faca orice adult care vrea sa dea un bun exemplu copiilor.

In plus, sa nu uitam ca in doar cateva luni, Mos Nicolae si Mos Craciun vor incepe sa umble prin orase si sate, sa imparta daruri micutilor. Ce vrem sa le aduca? Telefoane si tablete care sa ii transforme in mici robotei dependenti de tehnologie sau niste jucarii dragute, cu ajutorul carora sa invete ce inseamna mila, responsabilitatea fata de alte fiinte (sa nu uitam ca, in ochii unui copil, jucaria este o fiinta pe care o poate iubi, ingriji, apara de rele), dragostea si veselia?

Copiii au inceput deja scoala sau gradinita, dar asta nu inseamna ca nu mai au timp liber, ca nu au nevoie sa faca miscare si sa se joace. Parintii vor avea intotdeauna grija sa ofere copiilor cate putin din fiecare, astfel incat acestia sa cunoasca tot mai multe despre viata, sa invete, dar si sa se relaxeze, sa fie sanatosi si sa rada in hohote, asa cum le sta bine celor mici.

Nu uitati! Cumparand jucarii din reclame tv, aveti sansa de a face bucurii copiilor, de a-i indeparta de tableta sau telefon, de a schimba in bine viata celor mici, de a le oferi alternative de petrecere a timpului liber

. BestKids.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare