espressocafe.ro

vineri, 23 septembrie 2016

Firma de traduceri legalizate si servicii de interpretariat

Traim vremuri deosebite, cand aproape orice om are acces la internet si, implicit, la informatii, astfel incat sa poata gasi in numai cateva secunde ceea ce ii trebuie. Totusi, e bine sa invatam sa fim selectivi, sa alegem in cunostinta de cauza, sa ne bizuim pe referintele cunoscutilor, pe recomandarile facute de bloggeri, caci ei sunt permanent la curent cu noutatile si posteaza diverse informatii din diverse domenii. Iata ca astazi m-am decis sa le fiu de folos celor ce au nevoie de o firma de traduceri legalizate si servicii de interpretariat, astfel incat doritori sa poata ajunge rapid la sursa si sa isi rezolve problemele, sa beneficieze de traduceri inalt calitative, traduceri pe care sa le primeasca rapid, deoarece totul in zilele noastre se desfasoara rapid si chiar e necesar uneori ca actele sa fie in regula intr-un timp cat mai scurt. Fie ca aveti nevoie de traduceri legalizate, fie ca vreti orice alt fel de traduceri, firma pe care o recomand astazi va sta la dispozitie cu un nou concept, traduceri low-cost, care prezinta cateva avantaje considerabile:

-pret "de fabrica", adica un pret care sa nu aiba comisioane ascunse
-calitate ireprosabila pentru orice fel de traduceri legalizate si servicii de interpretariat, caci se lucreaza numai cu traducatori autorizati si specializați pe diverse domenii de activitate
-promptitudine in rezolvarea problemelor fiecarui client in parte
-termenul de predare promis este intotdeauna respectat
-cei 17 ani de experienta in domeniul traducerilor au ajutat la formarea unei baze terminologice mari, structurata pe domenii de specialitate

-firma foloseste cele mai moderne tehnologii de lucru
-nu se percep nici un fel de taxe pentru imprimarea traducerilor; pur si simplu imprimarea este gratuita




"- legalizare notarială la cel mai mic preț de pe piață- servicii de curierat (gratuit la peste 20 pagini; 15 lei/deplasare în rest)
ne putem deplasa la sediul dumneavoastră pentru a ridica/preda lucrările traduse sau puteți folosi direct serviciul nostru online de comanda /predare
lucrării, cel mai nou serviciu de pe piață.
- mobilitate națională și internațională. Interpreții noștri se pot deplasa la nivel național și internațional pentru a răspunde solicitărilor
dumneavoastră."



"Suntem certificați ISO, iar fiecare membru al echipei este autorizat de Ministerul Justiției pentru că prima regulă în compania noastră este profesionalism și exigență.

Experiența noastră în materie de traduceri și interpretariat este în următoarele domenii de activitate: juridic, financiar, economic, tehnic, medical, administrativ, management, resurse umane, comunicare, marketing, IT, media.

Diversitatea domeniilor abordate și o echipă completă de profesioniști ne permit să procesăm proiecte multiple, simultan, ceea ce garantează calitate șipromptitudine pentru toți clienții noștri.
Dovadă stau miile de pagini traduse pana în prezent și mulțumirea clienților noștri care ne sunt parteneri, prieteni și recomandatori."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare