espressocafe.ro

luni, 8 august 2016

Facultati in Bucuresti

De la un timp insist pe ideea ca fiecare om ar trebui sa citeasca. Orice ii pica in mana, oricand, numai sa citeasca. Carti de specialitate, beletristica, etichetele de pe sticle si borcane, orice e mai bun decat tacerea care se asterne in creier atunci cand lecturile lipsesc. Invatati copiii sa citeasca de mici si mai tarziu veti avea placerea de a-i vedea intrand intr-una din multele facultati bucuresti, avand o viata mai buna, traind fericiti si impacati cu ei si cu lumea. Un copil care nu citeste este un copil sarac spiritual si niciodata nu va putea depasi anumite bariere, nu va putea intra in randul celor care merg la facultate pentru a se dezvolta si pentru a-si schimba viata in bine. Lasati copiii sa citeasca! Hainele si mersul la mall sunt mai putin importante. Nu puneti accent pe ele, ci alegeti sa cumparati copiilor carti, caci in ele isi vor gasi informatiile de care au nevoie, in ele isi vor gasi povestile care sa ii incante si tot in ele vor gasi puterea de a se dezvolta si autodepasi. Copilul care citeste este studentul de maine, este cel care va putea schimba in bine lumea, este cel care va multumi parintilor pentru ca i-au oferit lumea absolut minunata a cartilor, lumea din care si-a tras seva pentru a capata puteri.


Cei care se pregatesc acum pentru o facultate din Bucuresti sau care sunt deja stundeti pe acolo, trebuie sa stie ca exista un site incarcat de informatii utile, un site ce poate fi accesat la orice ora din zi sau din noapte, astfel incat toti cei interesati sa fie la curent cu noutatile din domeniu, sa afle care sunt oportunitatile si, desigur, sa poata profita de ele atunci cand doresc. Viata de stundet este foarte frumoasa, dupa cum pot confirma toti cei care au trait-o, insa mai departe vor merge cu capul sus numai cei care inteleg ca distractia nu e totul, ca pregatirile pentru viata inseamna mai mult de atat. Cei care viziteaza bibliotecile, cei care isi cumpara carti si le citesc, cei care se informeaza permanent despre tot ceea ce inseamna viata de student sunt cei care mai tarziu vor avea de castigat. Nu neglijati nimic din toate astea si veti vedea ca viata va va surade. 

Dragi studenti si viitori studenti, pentru orice fel de informatii legate de activitatile unui tanar student intrati pe site-ul univstud.ro. 


"Suntem o echipă tânără, dinamică și ne dorim ca prin intermediul site-ului www.univstud.ro să venim în ajutorul tinerilor cu informații cu referire la diferite domenii de învățământ specifice programelor de licență, dar și master existente atât în România, cât și în afara țării noastre.

În viziunea noastră educația reprezintă „pilonul” dezvoltării personale, sociale și profesionale deoarece educația este ceea ce supraviețuiește după ce tot ce a fost învățat a fost uitat.

La fel ca voi, si noi ne-am confruntat cu întrebări precum:
„Ce facultate voi urma dupa ce termin liceul?”
”Va fi alegerea potrivită?”
”După ce o voi termina, voi avea un loc de muncă?”

Toate acestea sunt întrebări firești, la care bineînțeles trebuie să găsim și un răspuns. Și pentru a-l găsi, trebuie să testăm până când vom găsi ceea ce ne place, ceea ce ni se potrivește.

Nimeni nu știe din prima rețeta succesului și cu siguranță știi măcar un exemplu care să îți confirme acest lucru. Fiecare dintre oamenii de succes au eșuat poate de nenumărate ori, dar important este că într-un final au reușit. Au reușit pentru că există opțiuni. Opțiuni educaționale de care fiecare dintre noi putem dispune.

Și pentru ca opțiunile există, Univstud.ro îți oferă informații cu privire la peste 50 de domenii de studiu, programe de licență și master atât din România cât și din străinătate, workshop-uri, evenimente de interes pentru viitorii studenți, dar și pentru cei care deja se bucură de studenție și nu numai."

Un comentariu:

  1. liceenii trebuie sfatuiti din timp de parinti sau profesori pentru a ajunge la optiunea care se potriveste la sfarsitul liceului...in fuctie bineinteles si de dorintele lor

    RăspundețiȘtergere

RCA-Ieftin

Postări populare