espressocafe.ro

vineri, 24 iunie 2016

Ceasuri de dama

Ceas de dama. Iata un accesoriu despre care mult timp mi-am imaginat ca nu se mai poarta, dupa ce au aparut telefoanele mobile. Pe atunci consideram ca nu mai este nevoie sa umblam cu ceasuri de dama la mana, daca avem un gadget care ne poate spune in orice clipa cat este ora. Cat de tare greseam! Un ceas de dama este in primul rand un excelent accesoriu, bun de asortat la tinuta pe care o purtam, un mod de a deveni elegante, rafinate, stilate, de a iesi din multime. Trebuie sa recunoastem ca, daca avem de ales intre o doamna care are mainile pline de bratari de toate felurile si o doamna care poarta, simplu, un ceas de dama la mana, vom spune intotdeauna ca cea de a doua este cu adevarat eleganta, ca are un aer rafinat. Astazi consider ca orice femeie ar trebui sa aiba in casa macar un ceas de dama pe care sa il poarte tot timpul sau doar cand situatia o cere pentru a se pune in evidenta, pentru a crea o imagine de ansamblu eleganta. 

As recomanda, fara sa stau pe ganduri, magazinul online cu ceasuri de dama (si barbatesti) Ceasmania.ro, un magazin deosebit, asa cum sunt si ceasurile pe care le comercializeaza. Asadar, daca sunteti femeie si va intrebatri ce accesoriu este foarte potrivit la o tinuta eleganta, am pentru voi un singur raspuns: alegeti un ceas de dama pe care sa il purtati cu stil si care sa va confere o prestanta deosebita. Daca doriti sa oferiti un cadou select cuiva, sfatul meu este sa va uitati tot inspre ceasuri de dama si sa alegeti unul clasic sau unul cu un design modern, in functie de felul de a fi al persoanei care il va primi. Sa nu va uitati la bani. Pe Ceasmania.ro raportul calitate / pret este unul excelent, care sa incurajeze cumparatorii si sa ii fidelizeze. 

"Ceasmania.ro este unic distribuitor in Romania al ceasurilor marca GUESS si ESCAPE. Suntem o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 7 ani in retailul offline si de 2 ani in retailul online. Livram ceasurile in peste 70 de magazine de profil din intreaga tara, in principalele Malluri si centre comerciale. In aceasta perioada, Ceasmania a reusit sa creasca awarnessul brandului Guess si sa il impuna intre primele optiuni ale clientilor privind ceasurile Fashion, atat online, cat si in magazinele partenere din tara. 
Iar acesta este doar inceputul ..."
"In perioada de garantie aveti dreptul sa reparati gratuit orice defectiune a produsului dvs. care face obiectul garantiei, in conditiile respectarii recomandarilor si instructiunilor generale de utilizare, transport si depozitare incluse in Certificatul de Garantie.

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garantie este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreuna cu factura fiscala si dovada platii (chitanta, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei Bunului sau Serviciului.

Raspunderea Vanzatorului, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani (24 de luni), calculat de la emiterea facturii fiscale. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani (24 de luni), perioada de garantie se va reduce la durata medie de utilizare."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare