espressocafe.ro

miercuri, 25 mai 2016

Tratamente naturiste, minerale si vitamine

De-a lungul timpului orice om se confrunta cu diverse probleme de sanatate, caci organismul uman este o masinarie tare bine construita, dar si tare sensibila, ce se poate defecta cand te astepti mai putin. Exista probleme medicale ce nu pot fi tratate dupa ureche, cu vitamine si mi8nerale, dar exista si mici probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul unor tratamente naturiste. Desigur, ideal este ca intotdeauna sa cerem sfatul medicului inainte de a folosi orice fel de vitamine, minerale, antiinflamatoare, siropuri si orice alt tip de tratament, caci el este cel mai in masura sa ne spuna daca anumite substante ne pot face bine sau mai rau ne vor deranja organismul. Sotul meu, de exemplu, dupa o experienta deloc placuta prin spitalele de pe la noi, atunci cand i-au revenit durerile la genunchiul sensibilizat de multele ore petrecute la schi, a ales sa foloseasca antiinflamatoare naturiste de la Herbagetica, deoarece observase ca nici la spital nu ii ofereau mare lucru, ci tot niste antiinflamatoare. A evitat astfel (cel putin pana acum) operatia despre care medicul ii tot spunea ca trebuie facuta. In casa noi chiar ne amuzam de faptul orice buba ar avea omul, exista medici care nu stiu sa spuna decat "taiem", de parca operatia ar fi intotdeauna singura solutie viabila. 


Iata ca exista si alte solutii uneori, dar trebuie tinut totusi cont si de parerea medicului. Noi am ales mereu sa cerem sfatul unui specialist inainte de a utiliza medicamente, fie ele si naturiste, fie ele vitamine, minerale, antiinflamatoare sau orice alt fel de substante. Acelasi lucru il recomand si celor ce vor citi acest articol: nu luati de capul vostru medicamente, chiar daca la prima vedere par a fi doar niste banale vitamine. In functie de problema cu care ne confruntam si de alte medicamente pe care le luam, este posibil ca interactiunea sa nu aiba cele mai placute urmari. Este nevoie ca un specialist sa isi dea acordul, sa ne asigure ca nu ne facem mai mult rau decat bine. Daca aveti acordul medicului, sa stiti ca tratamente naturiste pentru diverse probleme de sanatate puteti gasi la Herbagetica. 


"Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arata asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.

Un preț scăzut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun raport calitate-preț. Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substante active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare