espressocafe.ro

vineri, 27 mai 2016

Idei de cadouri pentru femei

Nimic nu cred ca poate pune pe un barbat intr-o dificultate mai mare decat gasirea de idei cadouri femei. Cred ca as fi super bogata daca as avea cate un ban pentru fiecare data cand un barbat m-a intrebat ce i-ar putea face cadou iubitei sale, mamei, cumnatei, verisoarei, vecinei, colegei, bunicii sau oricarei altei femei din viata lui. Tin minte ca in adolescenta ma distram grozav pe aceasta tema. Le dadeam colegilor si vecinilor tot felul de sfaturi nebune, care ii puneau in situatii jenante sau amuzante. M-am potolit abia cand am inceput sa primesc eu de la baieti basmalute cu pauni imprimati pe material, ciorapi fini marimea 5, desi eu incapeam destul de bine in marimea 2, parfumuri atat de dulci incat in prima clipa aveam impresia ca am primit esente pentru prajituri si tot felul de alte cadouri pentru femei, provenind probabil din idei date de femei puse pe sotii. Acum mi se intampla rar sa mai sfatuiesc vreun barbat in privinta unui cadou pentru femei. Prefer sa le spun ca au nevoie de un complice. ro, adica de locul unde tot felul de cadouri inedite isi asteapta cumparatorii, sperand sa ajunga la femei frumoase, inteligente, deschise la minte, care pot aprecia respectivele idei de cadouri pentru femei.


De cele mai multe ori toate lumea e multumita, caci barbatii apreciaza faptul ca exista un magazin online de unde pot comanda fara batai de cap orice cadou pentru femei, iar femeile sunt multumite de ceea ce le daruiesc barbatii. Daca va aflati intr-o asemenea situatie si nu aveti idei de cadouri pentru femei, nu ezitati sa va aruncati un ochi pe complice.ro. Veti gasi acolo cele mai variate si mai deosebite cadouri pentru femei si veti face cu siguranta impresie buna. 

Complice.ro inseamna:
"Viziune

Credem cu tărie că lumea va deveni cu atât mai frumoasă, cu cât oamenii sunt mai fericiți.
Misiune

Ne dorim ca prin serviciile pe care le oferim să conturăm cadrul ideal pentru ca oamenii să trăiască clipe de fericire atât dăruind, cât și primind cadouri.
Valori

Principalele valori care ne ghidează întreaga activitate sunt: satisfacția clientului, creativitate, flexibilitate, integritate, încredere, calitate."
"Am construit de-a lungul timpului o gama variata de cadouri pentru femei din dorinta de a oferi solutii pentru cele mai pretentioase gusturi. Indiferent ca esti in cautare de cadouri speciale pentru o doamna sofisticata si eleganta sau practica si ocupata, pentru o domnisoara activa si energica sau dornica de a-si descoperi noi pasiuni, aici vei gasi cadouri altfel si ii vei putea darui experiente de neuitat.Din toate aceste cadouri pentru ea alege-l pe acela care crezi ca i-ar oferi ceea ce isi doreste sau ce inca nici nu realizeaza ca isi doreste: daruieste-i momente de relaxare sau de adrenalina, de rasfat sau de noi descoperiri!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare