espressocafe.ro

miercuri, 13 aprilie 2016

Povestea mea despre gresie, chit de rosturi si amenajari interioare

Astazi veti afla cate ceva din povestea mea despre amenajari interioare. Dupa ce am zugravit in bucatarie si in baie, dupa ce am placat cada cu alte placi de faianta, am umplut golurile dintre placile de gresie cu chit de rosturi, ca sa nu se mai vada urmele vechi de chit, caci erau ciobite si imbacsite de mizerie. Singura noastra greseala a fost ca nu ne-a trecut prin cap sa curatam intai vechiul chit de rosturi, sa aiba un strop de aderenta noua pasta introdusa intre placile de gresie din bucatarie. La prima vedere totul a parut mai mult decat ok. Incaperea era luminoasa si curata, avea un aspect de nou datorita faptului ca pusesem un strat proaspat de chit de rosturi. Problema s-a vazut abia dupa ce chitul s-a uscat si am inceput sa calcam pe el si, mai ales, cand am spalat pentru prima data gresia. Stitice a insemnat asta pentru mine si pentru familia mea? In primul rand material consumat degeaba. Apoi a fost vorba despre munca. Eram de pozat cum stateam toti trei in genunchi pe gresie si intindeam cu degetele crema alba intre placi. Nu va mai spun cat am muncit sa spal surplusul, caci era toata bucataria alba cand am terminat. Cine o face ca noi, ca noi sa pateasca!


Acum stiu ca nu e destul sa cumperi chit de rosturi bun, nu e destul sa ai o gresie frumoasa, scumpa, daca nu gandesti inainte de a trece la treaba si daca nu apelezi la un specialist macar pentru sfaturi, daca nu si pentru munca in sine. Voiam sa tin secret pana cand terminam, insa nu ma pot abtine sa nu ma laud ca tocmai ne-am cuparat gresie pentru sufragerie si urmeaza sa o punem singuri, caci astazi avem mai multa experienta, ne-am documentat serios si am inteles ca trebuie sa stim pana la ultimul amanunt cum se pune gresie, dac vrem rezultate multumitoare. Poate ca unii dintre voi ma vor intreba de ce am ales sa punem gresie in sufragerie. Raspunsul este foarte simplu: parchetul pe care il avem acum este vechi si nu arata deloc bine. Sa cumparam parchet nou nu vrem, caci avem in casa 4 pisici si un caine care abia astepta sa isi toceasca ghearele in munca noasta, in banii nostri. Am decis sa punem gresie, ca pe asta nu o pot distruge si, ca sa impacam si capra si varza, gresia are model de parchet. :)))


" Cumparare
In momentul in care ati gasit produsul dorit, il puteti adauga in cosul de cumparaturi folosind butonul:
In cazul in care produsul dorit nu este pe stoc puteti sa setati alerta stoc.
Alerta stoc
Utilizand “alerta stoc” puteti fi notificat printr-un e-mail atunci cand produsul respectiv se afla pe stoc. Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail, iar apoi apasati butonul “trimite”.
Alte informatii:
Alerta pret
Utilizand “alerta pret” puteti fi notificat print-un e-mail atunci cand valoarea unui produs atinge pretul dorit. Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si pragul pretului pentru produsul respectiv, apoi apasati butonul “trimite”.
Transport
Apasati butonul "Afiseaza costurile de transport" pentru a vizualiza costurile transportului pentru Bucuresti sau national. Clik pe "Inchide costurile de transport" pentru a ascunde afisarea costurilor transportului.
Cosul de cumparaturi
La adaugarea unui produs, in coltul din dreapta sus al paginii se va deschide lista cu produsele ce se afla in cosul dumneavoastra de cumparauri.
Pentru a putea vedea ce se afla in cos, atunci cand acesta este inchis, mergeti cu mouse-ul peste zona de cos:" - emenatwork.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare