espressocafe.ro

miercuri, 23 martie 2016

Masina de spalat vase pentru restaurant

Imi povestea de curand o vecina ca s-a dus sa se angajeze la bucataria unui restaurant. Nu dau numele restaurantului, ci doar amintesc in treacat ca e situat undeva in centrul orasului si e considerat a fi unul dintre cele mai bune. Pentru ca vecina mea nu mai lucrase niciodata in acest domeniu, sarcina ei precisa a fost sa se ocupe de Vesela Restaurant. A zambit fericita in prima clipa, convinsa fiind ca in anul 2016, intr-un restaurant de lux, este imposibil sa nu existe macar o masina de spalat vase. Din pacate, dezamagirea a venit repede. Toate vasele se spalau de mana acolo, lucru care a facut-o sa stea vreme de 12 ore in picioare, cu mainile in apa si detergenti, ca acum 30 de ani. Seara a gasit-o rupta de oboseala si plina de nervi. Si-a dat jos echipamentul cu care fusese imbracata, s-a pregatit de plecare, si-a luat ramas bun de la colegii de o zi. Inainte de a iesi pe usa, a strecurat un biletel pe masa lunga a bucatariei, undeva la vedere. Pe biletel scrisese cu litere mari; Ati ramas in evul mediu al restaurantelor. Dupa ce ajungeti in anul 2016, dupa ce va cumparati o Masina de spalat vase de la Dactrust, imi puteti da un telefon si promit sa revin la munca, sa avem o colaborare reciproc avantajoasa. 


Nu stiu ce parere a avut patronul acelui restaurant de mesajul ei, dar stiu ca eu m-am distrat teribil afland. Adevarul adevarat este ca nu mi-as fi putut imagina ca in vremurile noastre ar mai putea exista un local in care sa nu fie o masina de spalat vase, daca tot are cautare, daca e mereu plin de clienti si daca sunt mereu de spalat teancuri de vesele restaurant. 


"Dactrust este unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente horeca din tara si are o experienta impresionanta in domeniu. De-a lungul timpului, a echipat si a utilat corespunzator numeroase bucatarii profesionale, restaurante, autoserviri, baruri si multe alte unitati de servire din industria ospitalitatii din intrega tara. Astfel, specialistii de la Dactrust au capatat o experienta impresionanta, prin care au invatat care sunt specificitatile fiecarui domeniu din industrie si sunt capabili sa ofere servicii eficiente. De aceea, Dactrust stie foarte bine care sunt aspectele care transforma o bucatarie intr-una profesionala eficienta. Oferta de echipamente si utilaje horeca de la Dactrust este foarte bogata si poate satisface, cu siguranta, nevoile fiecarei unitati de servire, indiferent de specific. Fie ca este vorba despre o cafenea, despre un restaurant, despre un bar sau despre un fast-food, Dactrust stie cel mai bine care sunt echipamentele horeca care asigura eficienta unitatii de servire.

In plus, pe langa echipamentele horeca pentru autoservire (precum distribuitoare pentru tavi, pahare, tacamuri, paine etc.), la Dactrust gasiti si alte echipamente si utilaje profesionale, cum ar fi cuptoare industriale, cuptoare de pizza, hote de inox, mixere profesionale, sisteme de ventilatie, masini de tocat carne, echipamente pentru fast-food, cuptoare pentru patiserie, sisteme de refrigerare, mobilier din otel inoxidabil, mobilier pentru restaurant etc."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare