espressocafe.ro

luni, 1 februarie 2016

Nu poti tine pasul cu cel mic? Moduri simple de educare a copilului aici

Jucariile pentru un copil in crestere nu sunt doar o necessitate, ci sunt elementele care adauga bucurie, culoare si o noua dimensiune vietii copilului. Alegerea jucariilor potrivite pentru copii este extrem de importanta, mai ales ca un parinte doreste ca micutul sau sa se dezvolte armonios si sanatos. Prin observarea copilului, un parinte va sti cu exactitate ce ii place copilului sa faca, ce fel de jucarii ii plac si care sunt mereu activitatile care il ajuta in propria crestere.
Educatia copilului prin jocuri si jucarii
O multime de studii si cercetari ale dezvoltarii copilului au identificat ca incepand de la varsta de 6 luni copilul raspunde bine la culori indraznete, la contraste si la grafica. De aceea, parintii trebuie sa cumpere jucarii care sa ii tina captivi pe cei mici, care sa ii incurajeze in dezvoltarea vizuala si in activitatea fizica prin mici lovituri, ridicari de jucarii sau fluturand diverse obiecte. In momentul in care copilul este mai mic de 6 luni, el percepe totul prin sunete si prin mangaieri.
De altfel, si obiectele care se misca incet si produc sunete minunate sunt mai interesante pentru copil, mai ales pentru ca actiunile parintilor il tin conectati de acesta. Pentru aceste motive si pentru multe altele, doctorii in pediatrie recomanda o gama diversificata de jucarii pentru copii,
care servesc ca ajutoare de invatare, precum si pentru divertisment. Invatarea jocurilor si lucrului cu jucarii la o varsta frageda inseamna o importanta majora in lumea competitiva de astazi. Se remarca faptul ca de cele mai multe ori si lucrurile simple alcatuiesc cele mai fascinante si distractive jucarii pentru copii.
Promotii de jucarii pe site-ul bebelas.ro
Parintii stiu ca micutul trebuie sa fie mereu in atentie si din acest motiv opteaza pentru cele mai importante jucarii si jocuri pentru copii, iar o gama diversificata de jucarii pentru copii se regaseste si online pe magazinul bebelas.ro, unde, promotiile de peste 10% fac distractia mai antrenanta. Parintii pot opta pentru masini, pentru papusi vorbitoare, pentru animale de plus sau pentru tot felul de centre de activitati, covoroase de joaca sau stelute interactive.
Bebelus.ro recomanda pentru parinti jucarii de plus, gonflabile si piscine, jocuri lego, carti de colorat, o multime de papusi si accesorii, figurine moderne, jucarii muzicale, jucarii de exterior sau carucioare pentru papusi. Magazinul intregii familii este acum pe site-ul bebelas.ro, prezentand unele din cele mai bune, calitative, accesibile si ergonomice jucarii pentru copii, care ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii ale copiilor, dar si la invatarea acestora sa aleaga si sa inteleaga forme, dimensiuni si culori. Schimbarea jucariilor de silicon, lemn, moi, care zornaie si care indeplinesc functii diferite ii ajuta pe copii sa invete diferenta dintre texturi si materiale, forme si caracteristici.

2 comentarii:

  1. sau nu.
    Copiii se dezvolta foarte bine si cu un numar redus de jucarii, si acestea simple, dar cu acces la interactiune umana de calitate, la obiecte si la animale si copii de aceeasi varsta.
    Si eu am incercat in primii ani ai copilului sa suplinesc prezenta mea constienta si frustrarile mele cu jucarii si bani, apoi ... am vazut ca mai nteresante erau lingura de lemn si oala cu capac, schimbat suzeta cu alti copii, alergatul dupa o pisica/cu alti copii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, vad in jurul meu tot mai multi parinti care, in incercarea de a aduce pe masa painea cea de toate zilele, sunt nevoiti sa petreaca prea putin timp cu copiii. Cei mai multi dintre micuti stau zi-lumina cu ochii in televizoare si tablete...

      Ștergere

RCA-Ieftin

Postări populare