espressocafe.ro

duminică, 31 ianuarie 2016

Rochii chic

Fetita prietenei mele are 9 ani. Fiind singurul minor al familiei, toata lumea ii lauda talentul la desen, in incercarea de a o incuraja sa continue. E doar un hobby si ii ocupa o parte din timpul liber, lucru bun, dupa parerea mea si a mamei fetitei. In loc sa stea cu ochii in calculator, sta cu creionul in mana si deseneaza. Ii place mult de tot sa isi imagineze rochii. Multe dintre desenele facute de ea reprezinta rochite in diverse culori si modele. Intr-o zi, in vreme ce ma uitam cu prietena mea pe site-ul depochic.ro, cea mica s-a apucat sa deseneze cateva rochii de seara observate acolo. Le-a redat atat de bine, incat ne-a lasat cu gura cascata. Era incantata ca ne poate oferi un motiv sa ne tinem de cuvant, caci tocmai o auzise pe mama ei spunand: mai bine comand rochite de pe Depochic decat sa merg in mall.  Copila are o multime de rochite elegante, dar tot isi mai dorste altele. La fel si mama ei, al carei sifonier e plin de rochii de seara, unele chiar de la Depochic. Tin minte ca tare si-a mai dorit sa se imbrace de revelion intr-o rochie de seara Depochic, dar nu a reusit pentru ca s-a nimerit sa fie nevoie de ea la serviciu in acea noapte. Dar daca tot am tinut-o intr-o petrecere de la Ignat si pana la Sfantul Vasile, i-am oferit ocazia de a imbraca pentru o zi cateva rochite chic, atunci cand am sarbatorit a doua oara revelionul, doar de dragul ei. 


Ce vreau eu sa spun este ca imi place cum fetita prietenei mele include pasiunea pentru desen in viata reala, concepand noi modele de rochite si desenand pe hartie orchii de seara vazute pe internet, pe site-ul Depochic. Cred ca lumea ar fi mai buna si mai frumoassa dca parintii si-ar incuraja copiii sa faca acelasi lucru, indiferent de domeniul care ii pasioneaza. Ar fi interesant de vazut, nu-i asa? Deocamdata copila e mica, dar in ritmul acesta are toate sansele ca mai tarziu sa devina un mare crestor de rochite pentru fetite, de rochii de seara pentru doamne, un nume celebru in acest domeniu, unde concurenta este acerba. Pana atunci, deseneaza in fiecare clipa libera, in vreme ce mama ei se bucura de avantajele cumpararii online de la Depochic. 

Livrarea se face prin curier rapid Fan Courier.
"Depochic.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.
Toate dimensiunile produselor sunt exprimate in centimetri.
De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deorece culorile depind de specificatiile tehnice si reglarile computerului si monitorului dvs. Depochic.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre culorile pe care le vedeti pe monitorul dvs si culorile reale ale produselor.
Marimile produselor sunt cele din tara de origine. Langa fiecare marime straina este specificata marimea corespunzatoare romaneasca. De asemenea, majoritatea produselor pe stoc au fost masurate si va sunt prezentate dimensiunile lor. Totusi, atat corespondentele dintre marimi cat si dimensiunile sunt aproximative. Depochic.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre marimi."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare