espressocafe.ro

marți, 1 decembrie 2015

Depozit de haine en gros

Stiu, cu cat magazinul de haine se afla mai aproape de centrul satului, orasului, universului, cu atat preturile la chirie sunt mai mari, cheltuielile sunt de speriat, iar preturile sunt nevoite sa creasca pentru ca magazinul sa supravietuiasca. Totusi, observand ca apar tot timpul noi magazine si ca multe dintre cele vechi dispar, u pot sa nu ma intreb ce se intampla, de ce apar si dispar atat de repede. Apoi imi aduc aminte de cate ori mi s-a intamplat sa intru intr-un magazin de haine si sa ies in urmatoarele secunde ca si cum cineva m-ar fi alergat. Ma sperie preturile pe care unii comercianti aleg sa le practice, de cele mai multe ori complet nejustificat, mai ales de cand exista outletstock.ro, iar hainele vandute en gros, direct de la producatori, au preturi mai mult decat rezonabile. Asadar, draga intreprinzatorule, daca ai un magazin sau doresti sa iti deschizi un magazin de haine, te rog citeste aceste randuri. Sunt scrise de un consumator oarecare, asa sunt cu zecile de mii in aceasta tara. 

Eu vreau sa imi cumpar haine. Si el, si ea, si ei, noi toti dorim sa ne cumparam haine, caci nu putem umbla dezbracati, nu-i asa? Nu cumparam en gros. Nu suntem interesanti pentru cei de la outletstock.ro. Ofertele lor vi se adreseaza voua, celor ce aveti magazine si puteti aduce pana la noi cele mai frumoase si mai ieftine haine. Sunt mii de modele de imbracaminte provenite din lichidarea surplusului de productie si a stocurilor rezultate ca urmare a reinnoirii colectiilor din reprezentantele proprii ale marilor branduri internationale. Noi ni le dorim pe multe dintre ele, insa nu la preturi care sa ne goleasca toate cardurile sau sa ne lase fara bani in portofele. Ne dorim ca intre depozitele en gros, magazine si cumparatori sa existe o relatie cinstita, in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Cei care nu pot intelege acest lucru si profita de naivitatea sau dorinta cumparatorilor de a imbraca un anumit obiect vestimentar, vor descoperi (mai devreme sau mai tarziu), ca "dincolo era mai ieftin" si ca nimeni nu e atat de naiv incat sa arunce la infinit cu banii pe fereastra, cand ar putea face un efort si ar alege sa cumpere acelasi obiect vestimentar de la un alt magazin, unul care stie sa isi respecte clientii si mai ales stie cum sa ii fidelizeze. 

Si cei de la outletstock.ro au un mesaj important catre patronii de magazine, iar eu personal sper ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multi. 
"Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii legate de stocurile curente disponibile pentru magazinele tale. Va putem de asemenea pregati si stocuri de mare diversitate pentru deschidere de magazine.

Colaboram direct cu mari si renumiti producatori de imbracaminte de firma din lumea intreaga."

"Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.outletstock.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare, document de transport, si certificat de conformitate.

Produsle se publica pe site doar dupa ce acestea intra evectiv in depozitele Outletstock.ro . Sunt verificate si pregatite pentru vanzare. Nu se publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre oricare alt tert.

Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil.

Din acest motiv outletstock.ro isi asuma dreptul de a nu onora un anumit produs de pe o comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul sau, dar va onora produsele disponibile de pe comanda .
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea furnizorului , ca exceptie de la aceasta regula se poate specifica in descrierea produsului „poze cu titlu de prezentare „in aceasta situatie fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare