espressocafe.ro

duminică, 25 octombrie 2015

Pompe de san Spectra si modele preferate

Orice mamica are nevoie dupa nastere de o pompa de san, asa cum am avut si eu, asa cum au avut si altele inaintea mea si cum vor mai avea si pe viitor alte mamici. Trebuie doar ca fiecare dintre noi sa tina cont de nevoile pe care le are pentru a putea alege pompa de san potrivita. Sfatul meu este ca proaspetele mamici sa aleaga o pompa de san electrica dubla si, daca vor cu adevarat sa nu simta durere sau disconfort, sa aleaga brandul Spectra, deja foarte renumit in Australia si Statele Unite ale Americii. Spectra pune la dispozitia mamicilor o gama variata de modele de pompe de san electrice duble, cu ajutorul carora acestea vor putea sa extraga mai mult lapte intr-un timp scurt si in conditii mult mai bune, desigur. Pompele de san electrice duble de la Spectra sunt ideale pentru hranirea cu lapte matern a bebelusilor nascuti prematur, pentru stimularea lactatiei si stocarea laptelui, pentru hranirea cu lapte matern a bebelusilor care au probleme de atasare la san, dar si pentru extragerea laptelui care este in exces pentru golirea sanilor.

Iata care sunt caracteristicile pompelor de san electrice duble ce fac din Spectra un brand puternic, renumit si cautat in intreaga lume: sunt absolut sigure si igienice (pompele de san Spectra sunt prevazute cu un sistem de protectie care reduce in mod real riscul de contaminare a laptelui, sunt confortabile pentru mamici (toate modelele Spectra au un design modern, atragator, gandit tocmai pentru a face din extragerea laptelui o experienta deloc dureroasa ori traumatizanta pentru mama), sunt silentioase (pompele de san Spectra Baby pot fi folosite chiar si in camera unde doarme bebelusul, fara a-l trezi din somn), nu contin BPA (absolut toate componentele cu care laptele matern vine in contact sunt confectionate dintr-un plastic ce nu contine BPA), sunt practice si inovative (fiind pompe electrice duble, ofera mamei posibilitatea de a extrage lapte simultan din ambii sani, au o putere care poate fi ajustata in functie de preferintele mamei si nu in ultimul rand, au acumulatori care pot fi reincarcati). Sa nu uitam un lucru foarte important: pompele de san electrice duble de la Spectra sunt singurele pompe profesionale de pe piata care au preturi accesibile. 

Care sunt modelele de pompe de san electrice duble preferate de mamici? In general mamicile aleg pompa de san in functie de necesitati, dupa o prealabila informare serioasa, in functie de scopul pentru care o cumpara si de cat de des au de gand sa o utilizeze. De exemplu, mamicile care au de gand sa se intoarca repede la serviciu dupa nastere au nevoie de un model care sa fie usor de transportat, sa fie silentios, dar si eficient din punct de vedere al timpului. Pentru ele sunt recomandate modelul Spectra 9 Plus si modelul Spectra M1, caci sunt micute si usor de transportat si au acumulatori ce pot fi reincarcati. Mamicilor care isi doresc o pompa de san pentru uz ocazional, se recomanda cumpararea unui model micut, cum este Spectra M1 sau Spectra 9 Plus. 

Mamicilor care au nevoie de o pompa de san pentru a putea hrani un copil nascut prematur sau chiar pentru a stimula productia de lapte li se recomanda un model de pompa profesional. "Spectra S2 este cel mai popular model, dar necesita conectare la o prize. Spectra DEW 350 este de asemenea o alegere foarte buna, deoarece este eficienta si puternica. Spre deosebire de Spectra S2, Spectra DEW 350 nu are functie de stimulare a lactatiei, care este foarte importanta pentru mamele care doresc sa alapteze o perioada lunga. Spectra 350 este un model foarte bun pentru mamele care doresc sa extraga laptele rapid pentru a-l putea stoca. Spectra S2 este cel mai complex model (functie de stimulare a lactatiei cu 5 nivele, 12 nivele de extragere a laptelui, ecran LCD cu display al nivelului de pompare, a timpului de extragere, lumina de noapte si silentiozitate)."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare