espressocafe.ro

sâmbătă, 10 octombrie 2015

Gradina mea de vis

Cum ar trebui sa arate o gradina amenajata in stil modern? Nu exista un tipar fix, asta e cat se poate de clar. Fiecare e liber sa o aranjeze asa cum doreste, dupa ideile si necesitatile pe care le are, insa pavaje piatra naturala nu trebuie sa lipseasca, deoarece ele dau farmec unei gradini. Orice curte capata un aer chic daca este pavata cu piatra naturala, daca are un mic iaz amplasat intr-un colt sau macar o fantana arteziana lucrata tot in piatra naturala. Pentru a le putea pune in valoare asa cum se cuvine, cred ca nu ar trebui sa lipseasca nici cateva felinare de gradina montate din loc in loc, in asa fel incat serile sa fie o feerie de culoare, lumina si frumos. Din cate stiu eu, pana in urma cu cativa ani era un lux sa pui prin curte sau gradina pavaje din piatra naturala pentru a surprinde aerul acela rustic, mult dorit de cei care iubesc arta si vor sa fie inconjurati de ea oriunde ar merge. Acum e mult mai simplu de amenajat o gradina, de montat niste felinare care sa aminteasca de un secol trecut si care sa imprastie o lumina calda, poetica. 


Doritorii trebuie doar sa intre pe site-ul pavconsult.ro (puteti accesa direct linkurile de mai sus pentru a ajunge in locul dorit). Acolo vor gasi experti care le vor oferi consultatii si sfaturi practice in legatura cu amenajarea gradinii, cu alegerea personalizata a pavajului (da, puteti chiar sa dati comanda de pavaje unice, personalizate dupa propria voastra dorinta), cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a transforma o gradina banala intr-una de vis. Prin revistele de specialitate (atatea cate mai exista pe la noi) pot fi vazute diverse moduri in care poate fi amenajata o gradina folosind pavaje din piatra naturala, iar in completarea lor vine mai mereu montarea unor felinare elegante, care tradeaza bunul gust si rafinamentul celor ce le utilizeaza. Rezultatul final este de-a dreptul spectaculos, intrecand orice asteptare. 

Noi deocamdata locuim la bloc, insa avem speranta ca asta se va schimba in anii urmatori si deja ne facem planuri despre cum va arata gradina noastra, ce fel de pavaj vom avea in curte si ce model de felinare vom alege pentru a lumina gradina noastra de vis. Stiu sigur ca vom avea pomi fructiferi, dar si un loc unde sa putem intinde hamacul, ca imi voi aranja un loc unde sa pot citi in liniste, ca in micutul meu iaz se vor zbengui pestisori de aur multicolori. Mi-ar placea sa aflu cum va imaginati voi o gradina de vis...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare