espressocafe.ro

marți, 11 august 2015

Mutari internationale

Secolul 21 a trezit in romani o febra a mutarilor internationale cum nu s-a mai pomenit. Tot mai multi aleg sa plece in strainatate, la inceput pentru a munci si a trimite in tara bani familiei, iar mai apoi alegand sa se mute cu totul de aici, convinsi fiind ca "dincolo e mai ieftin", ca prin alte tari munca le este apreciata la justa sa valoare, ca valoarea banilor este alta, ca asa le vor putea oferi copiilor cea mai buna viata posibila. Si cei mai multi dintre ei chiar au dreptate sa procedeze asa, dupa cum stie toata lumea. Cu un pic de ambitie, un pic de noroc si foarte multa munca, oricine poate reusi sa isi schimbe in bine viata. Ceea ce ma uimeste pe mine cand ma gandesc la acest exod in masa este faptul ca multi nici macar nu se deranjeaza sa se informeze inainte de a-si vinde casele si toate lucrurile pe care le-au adunat de-a lungul vietii, pe motiv ca nu au cum sa le care in strainatate, ca este prea greu sau prea costisitor sa le transporte, fara sa stie ca exista si firme care se ocupa special de mutari internationale, facilitand astfel munca celor ce pleaca. E drept, ieftin nu poate fi, insa ar trebui puse in balanta avantajele si dezavantajele inainte de a lua o asemenea decizie, caci nu e zi sa nu aud ca x sau y a plecat definitiv in strainatate si a lasat in urma toate lucrurile la care tinea, care ii trezeau amintiri si pe care va regreta intreaga viata ca nu le-a luat cu sine in noua casa si in noua viata. 


Pentru cei care isi doresc sa ia cu ei macar o parte din vechea viata, exista firma de mutari mobila Engineer Moving, firma care are oameni pregatiti special pentru asa ceva si care detine mijloacele de transport adecvate, facand ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta, rapid si la preturi avantajoase. Cei interesati trebuie sa stie ca mutarile de mobilier dintr-o tara in alta se desfasoara la fel ca si la celelalte tipuri de transport de mobila si ca firma de transport se ocupa de toate formalitatile vamale, dupa care soferii conduc fara oprire, pentru ca mobila sa ajunga cat mai repede la destinatie. "Ca si la celelalte tipuri de transport pe care le asiguram, transportul de mobila in alta tara este efectuat cu maxima grija: mobila este bine protejata, iar traseul este asigurat de soferi profesionisti, experimentati in transport mobila si obiecte fragile. Trebuie sa subliniem aici ca autovehiculele noastre de transport sunt utilizate numai pentru transport mobila si obiecte fragile, nu si pentru alte tipuri de marfuri, ocazionale. Ca atare, sunt pregatite cu grija numai pentru acest scop – transportul de mobila, iar cei care le conduc sunt profesionisti cu o vasta experienta exact in acest domeniu al transportului de mobila, fiindca una este sa faci un transport de mobila (care are deseori componente foarte fragile), si altceva este sa faci un transport de peturi, de exemplu."

Dintre tarile in care firma respectiva a efectuat mutari internationale amintesc aici Franța, Italia, Macedonia, Austria, Irlanda, si cred ca si-ar putea oferi serviciile indiferent despre ce alta tara ar fi vorba. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare