espressocafe.ro

duminică, 5 iulie 2015

Poze cu cafele

Poate ati observat ca de la un timp acest blog are doi "autori". Pe Silvy o puteti citi de ieri, de azi, de maine sau puteti alege sa va beti impreuna cu ea cafeaua de dimineata. Din cand in cand posteaza si pe acest blog cate o cafeluta si cateva urari de bine, ca praful sa nu se astearna prea gros, caci eu chiar nu reusesc sa imi fac timp pentru toate blogurile mele. Chiar si blogul de pisici, care imi este atat de drag, zace aproape abandonat din lipsa de timp si de energie. Poate ma veti intreba ce legatura au toate astea cu titlul articolului, poze cu cafele. Au! De doua luni tot imi spun ca trebuie sa imi fac timp pentru niste poze artistice din care sa iasa abur de cafea proaspata, numai buna de baut impreuna cu prietenii. Am cateva idei in cap, insa aparatul foto nu ma ajuta prea mult, iar timpul parca a intrat la apa. In plus, eu obisnuiesc sa beau de vreo zece ani cafeaua preparata la cafetiera, lucru care nu imi usureaza munca, pentru ca lipseste caimacul de deasupra, cel care da atata farmec unei cesti de cafea. 

In timp ce scriam acest articol mi-am dat seama ca nu e mare branza sa imi pozez ceasca de cafea din care inca mai iese abur. Asadar in acest moment am o poza cu cafea, nu cu cafele. :)))


2 comentarii:

  1. Multumesc, draga Vienela. imi place mult poza care ai facut-o :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp am reusit sa mai fac cateva poze cu cafele. Le voi posta cand le va veni vremea. Sunt mult mai reusite, asta iti pot garanta. :))

      Ștergere

RCA-Ieftin

Postări populare