espressocafe.ro

miercuri, 15 iulie 2015

Piese auto de la www.stoauto.ro

Te pregatesti de vacanta? Ai planuit sa mergi la munte, la mare, in strainatate sau oriunde altundeva? Stiu ca in febra bucuriei de a anticipa momentele zilelor pline de distractie si relaxare iti pregatesti bagajele, verificand de zece ori listele facute din timp, stiu ca ai grija sa bagi in geanta macar un aparat foto si cartea ta preferata, dar nu neglija sub nicio forma masina care trebuie sa te duca si sa te aduca in siguranta. Fa-i toate verificarile necesare, eventual consulta un mecanic inainte de orice altceva, caci de masina depinde viata ta, a familiei tale si a celorlalti participanti la trafic. Nu vrei sa iti strici concediul cu incidente, nu-i asa? Cumpara piese de schimb de la www.stoauto.ro daca ai cea mai mica banuiala ca masina ta nu functioneaza perfect. Pe www.stoauto.ro poti gasi piese auto pentru o multime de marci, dintre care amintesc acum wolkswagen, skoda si seat. Asa am si aflat despre acest site. 


Unul dintre prietenii nostri de familie are de cativa ani un wolkswagen passat, masina la care tine ca la ochii din cap sau cum tine o mama la copilul sau. E masina cu care merge zi de zi la serviciu, cu care merge la rude prin satele din judetul nostru sau chiar mai indepartate, e masina care il poarta prin toate colturile lumii in vacante. El mi-a povestit ca a vazut de multe ori oameni nepasatori, care pleaca la drum lung fara sa se asigure ca masina functioneaza perfect, ca toate piesele auto sunt la locul lor si isi fac treaba pentru care au fost proiectate si construite. Ii poti vedea uneori pe marginea cate unui drum pustiu, asteptand ca cineva sa isi faca mila de ei si sa le dea (gratis sau contra cost) diverse piese auto de schimb, de la becuri pentru faruri si pana la diverse filtre sau chiar benzina sau motorina. Cum, mai oameni buni, sa poti crede ca o familie cu copii pleaca la mare fara benzina suficienta in rezervor? Cum sa ii vezi ca stau amarati pe marginea drumului, cu soarele batandu-le in cap, cu canistra de benzina in mana, cu copilasii agatati de haine, toropiti de caldura, obositi si speriati? 

Tocmai din acest motiv insist asupra unor lucruri care par banale si pe care multi le ignora, ajungand in situatii neplacute, hilare sau chiar periculoase pentru ei si pentru ceilalti participanti la trafic. Nu va lasati pe ultima clipa cand plecati in concediu, nu va urcati in autoturism pana cand nu v-ati asigurat ca totul merge perfect, ca toate piesele auto sunt in stare buna. Daca sunteti posesorul unui autoturism din marca wolkswagen, skoda, audi sau seat, intrati pe site-ul www.stoauto.ro (aveti linkul sus, in primul paragraf al acestui articol) si verificati daca nu cumva piesele auto de care aveti nevoie sunt chiar acolo. :) Prietenul meu spune ca soferii isteti isi cumpara piese auto de la www.stoauto.ro, iar eu il cred pe cuvant. 

Va doresc sa aveti o vara frumoasa, fara incidente in trafic si fara probleme la masina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare