espressocafe.ro

marți, 28 iulie 2015

Consultanta juridica de la Chronax

Nu mai retin daca v-am povestit sau nu despre niste prieteni de familie care acum un an s-au decis sa isi deschida o firma, dar o voi face acum. Mai lucrasera in acel domeniu, aveau experienta in ceea ce priveste productia, insa la capitolul afaceri nu stateau foarte bine. Oameni cu capul pe umeri fiind, au decis sa nu plece pe acest drum pana cand nu se documenteaza temeinic si pana cand nu apeleaza la o firma care sa le ofere consultanta juridica. Spre norocul lor, cineva i-a indrumat catre chronax.ro si nu au regretat nici macar o clipa. Cu ce se deosebeste chronax de alte firme care pot oferi consultanta juridica? Simplu. Chronax are un concept inovator, caci a fost creat de un businessman de succes, un om care deja stia ce inseamna o afacere, caci simtise pe pielea sa toate bunele si relele cu care vine la pachet inceputul. Acest concept inovator raspunde nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor, oferind toate cele de mai jos sau, dupa caz, doar unul sau mai multe dintre serviciile acestui pachet:

-audit si expertiza contabila
-contabilitate si fiscalitate
-salarizare, management si resurse umane
-consultanta antreprenoriala.

Pe prietenii mei i-a cucerit aceasta firma inca din prima clipa cand au aflat ca promoveaza egalitatea de sanse in business si ofera consultanta de specialitate oricui are nevoie, indiferent ca e vorba despre un tanar antreprenor care crede cu tarie in ideea sa, dar nu stie care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze, cum se poate dezvolta o afacere si cu ce resurse, fie ca este vorba despre o persoana care detine deja o afacere si vrea sa ii adauge un plus de valoare, fie ca este vorba despre un investitor strain care isi cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. Ei bine, la firma Chronax exista o echipa de specialisti bine pregatiti care sa se ocupe temeinic de toate cele de mai sus, in functie de nevoile personalizate ale fiecaruia. Trebuie sa mentionez din capul locului ca prietenii mei au fost intampinati la Chronax cu respect si au fost indrumati pas cu pas pe drumul la care visasera atat de mult timp si pe care nu indraznisera sa plece singuri fara indrumari de la cei cu experienta. Colaborarea cu aceasta societate a decurs excelent si continua sa le fie de folos, la un an de la deschiderea firmei, lucru pe care il doresc tuturor celor care vor sa isi deschida o firma si au nevoie de consultanta juridica si de un plan de afaceri bine pus la punct. 




"Serviciile noastre stau sub semnul excelentei, echipa Chronax fiind permanent preocupata de perfectionarea sa profesionala multidisciplinara si intotdeauna conectata cu modificarile cadrului legislativ. O echipa tanara si entuziasta, cu rezultate impresionante ce va va oferi CONSULTANTA GRATUITA pentru ca mai apoi treaca la implementarea solutiilor optime, cu o viteza de executie remarcabila.

Fara a avea nevoie de o programare prealabila, va asteptam zilnic in Concept Storeul CHRONAX, intr-o ambianta placuta si prietenoasa, cu tarife accesibile si corecte. Departamentele sunt conduse de specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniile in care activeaza si un palmares impresionant de proiecte.

Cu profesionalism si pasiune, fiecare membru al echipei isi organizeaza activitatea eficient si punctual, oferind solutii aplicate nevoilor specifice ale fiecarui client si devenind un aliat in obtinerea succesului in business."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare