espressocafe.ro

sâmbătă, 23 mai 2015

Inchirieri de masini de la Evorent

Sa inchiriezi o masina este astazi din ce in ce mai simplu si mai comod, mai ales daca alegi sa faci acest lucru apeland la compania Evorent, care se straduieste ca zi de zi, 24 de ore din 24, sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ca fiecare client sa fie multumit si sa povesteasca mai departe despre experienta avuta. Ce inseamna, mai exact, sa inchiriezi o masina din gama larga de autoturisme (de la autoturisme de clasa compacta pana la SUV-uri, autoturisme cabrio cat si microbus-uri) pe care Evorent le pune la dispozitia celor interesati? Inarmati numai cu un act de identitate si permisul de conducere in original va prezentati la sediul Evorent (puteti opta sa discutati intai si sa va faceti rezervare prin intermediul site-ului sau chiar la telefon - +40721 777111), unde un agent al companiei va completa impreuna cu voi contractul de inchiriere si procesul verbal de predare primire in care vor fi notate toate daunele (particularitatile) autovehiculului. Acest proces dureaza in jur de zece minute si a fost ales in acest fel pentru a oferi clientior Evorent transparenta maxima. Veti avea posibilitatea de a opta pentru alegerea unuia sau mai multor soferi aditionali, pentru cazul in care doriti sa profitati din plin de vacanta, sa va odihniti, sa beti o bere... 


La Evorent aveti chiar si posibilitatea de a inchiria scaun auto pentru copil / copii, pentru ca cei mici sa fie si ei in deplina siguranta pe tot parcusul calatoriilor pe care le veti face cu ajutorul masinii inchiriate. Compania Evorent sa pune la dispozitie pana si sistem de navigatie dotat cu ultimele harti ale Romaniei updatate, in caxul in care alegeti sa solicitati acest lucru. Veti aprecia la justa sa valoare si faptul ca firma Evorent are grija ca absolut toate autoturismele din flota sa fie dotate cu anvelope corespunzatoare anotimpului, de vara sau de iarna. Recomandarea Evorent este sa alegeti masini 4 X 4, care face din sofat una dintre cele mai placute, comode si sigure experiente. Trebuie sa mai stiti ca absolut toate preturile din lista afisata pe site sunt complete si finale, ca nu au taxe ascunse si  includ asigurarea casco si taxele de drum (asa cum este rovigneta). De asemenea preluarea si predarea autoturismului sunt absolut gratuite pe raza Bucurestiului cat si in Aeroporul Otopeni (Aeroportul Henry Coanda - OTP), iar serviciul sta la dispozitia clientilor non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Pentru ca firma Evorent doreste ca fiecare client sa fie multumit de serviciile primite, autoturismele nu poarta nici un fel de inscriptionare, deci nimeni nu va stii ca sunteti la volanul unei masini inchiriate. 

Doriti sa inchiriati o masina pe o perioada mai mare de 30 de zile? Nimic mai simplu si mai avantajos. In cazul serviciului de inchirieri auto pe termen lung preturile sunt minime si in primul rand negociabile. In functie de perioada de inchiriere veti primi un pret minim. Pe toata perioada inchirierii intretinerea autoturismului ramane in sarcina companiei Evorent, reviziile precum schimburile de ulei, consumabile (placute de frana, filtre etc) si schimbul anvelopelor, asigurarea autoturismului, taxele de drum, asigurarea Casco etc. Unul dintre avantajele substantiale ale inchirerii pe termen lung este faptul ca nu se va percepe nici un fel de avans, rata lunara fiind singura cheltuiala. Cred ca toate aceste avantaje va vor convinge ca atunci cand aveti nevoie sa inchiriati o masina firma Evorent este cea mai potrivita. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare