espressocafe.ro

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Focuri de artificii

Scriam acum doi ani si ceva, de ziua sotului meu, ca in preajma sa am intotdeauna senzatia ca se arunca focuri de artificii. Viata alaturi de un barbat ca al meu pare o continua sarbatoare, o dulce nebunie si chiar asta simteam pe cand scriam cuvant dupa cuvant, cu o frenezie ce ma uimea. De atunci, in familia noastra a ramas, ca o gluma, expresia "se arunca artificii!", pentru a spune pe scurt ca iar traim un moment magic, o clipa cat o eternitate si totul datorita sotului meu, care stie sa fie intotdeauna vesel, optimist, curajos, darnic, bland, haios. De aceeasi parere sunt si prietenii nostri, care se bucura de fiecare gluma sau ghidusie ce le aduce zambetul pe buze si le face ziua mai senina. Asta nu inseamna ca la nunta la care vom merge in aceasta vara va face sotul meu pe artificierul sau pe clovnul. Prietenii nostri au gasit deja un site cu focuri de artificii, asa ca ne vom distra dansand si privind cerul (sau tavanul salonului) inflorit.

Legat de aceasta mult asteptata nunta, vreau sa spun ca am mari emotii, in parte pentru ca va fi prima mea participare la un eveniment de acest fel si de aceasta amploare, iar in parte pentru ca mirii ne sunt cei mai buni prieteni si imi doresc ca totul sa iasa perfect, asa cum isi imagineaza ei. Pentru a fi in totalitate sincera, trebuie sa spun ca in sinea mea as dori ca nunta lor, pe langa pregatirile riguroase, pe langa artificiile spectaculoase si scenariul indelung gandit, sa aiba si ceva elemente surpriza, pentru ca amintirea ei sa le aduca peste ani zambete si povesti de spus nepotilor la gura sobei semineului. Sigur, ei au tot felul de surprize pregatite pentru invitati, inclusiv aceste artificii, despre care nici macar noua nu ne-au povestit prea multe, insa eu ma refer la surprizele neasteptate, la cele care poate ca te enerveaza pe moment si te fac sa razi cu lacrimi mai tarziu, cand furia dispare. 

Mi-am aruncat o privire pe site-ul de unde prietenii nostri isi vor comanda artificii pentru nunta. Am vazut acolo clasicele linii albe ce erup parca din podea, invaluind mirii, dar am vazut si chestii noi, de existenta carora nu aflasem inca. Sunt curioasa daca voi stiti ca specialistii din acest domeniu au reusit sa creeze articifii special pentru nunti, cu inimioare din care tasnesc stelute, suprem simbol al unei iubiri ce dureaza vesnic. De cum le-am vazut, prin minte mi-a trecut un gand rosu, vesel, dragastos: aceste artificii ale iubirii se potrivesc extrem de bine si pentru apropiata zi a indragostitilor, Valentine's day, pe care tot mai multi romani o celebreaza cumparand mutunei de plus, trandafiri, inimioare etc. De ce nu si artificii in forma de inima?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare