espressocafe.ro

luni, 13 octombrie 2014

Organizator de concursuri

Daca cineva si-a imaginat vreodata ca este usor sa organizezi un concurs, daca vreodata ati invidiat un organizator de concursuri, aflati de la mine ca v-ati consumat inutil energia. Nu-i deloc usor sa organizezi un concurs. Sunt atat de multe detalii de pus la punct si mai mereu, pe parcurs, descoperi situatii neprevazute, care iti dovedesc ca, oricat te-ai gandi, tot ramane ceva negandit. Apoi trebuie sa iti promovezi concursul, ca lumea sa afle despre el si trebuie sa il promovezi in mod inteligent, pentru a-i convinge ca nu doar tu ai de castigat, ci si ei, caci orice concurs este un soi de targ din care ambele parti trebuie sa castige.

Sa presupunem ca reusesti sa convingi oamenii sa participe la concurs. Atunci te mai relaxezi putin, crezand ca ai scapat de ceea ce era mai greu. Doar cei care nu au lucrat vreodata cu oamenii se vor intreba ce mai poate fi greu, dupa ce ai adunat deja participanti. Desi tie, ca organizator,
ti se pare ca totul este clar scris in regulament, vei descoperi cu stupoare ca multi nu inteleg felul in care ai formulat regulamentul, multi pun intrebari pe care tu nu le-ai anticipat, multi nu se lamuresc din prima si tot revin, cerand sa fie luminati. Iti trebuie o rabdare de fier si putere de a repeta acelasi lucru de multe ori, in diverse forme, pana cand omul se dumireste. Nu e deloc usor sa organizezi concursuri, asta e clar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare