miercuri, 20 august 2014

Summer Black Week te trimite in Grecia

Summer Black Week
Te intinzi pe nisipul fin al plajei grecesti, inchizi fericit ochii si te intrebi cum de ai avut un asemenea noroc. Rememorezi in gand pasii pe care i-ai urmat. Ai gasit pe un blog informatii despre promotia 1+1 Gratis, ai intrat curios pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro, ai descoperit o multime de produse imbietoare si te-ai decis sa cumperi, caci nu in fiecare zi dai peste asemenea chilipiruri. Din acel moment a inceput numaratoarea inversa. Numele tau era alaturi de al celor ce urmau sa intre in tragerea la sorti pentru o excursie de doua persoane in Grecia.

Norocul a fost de partea ta. Timp de sapte nopti te vei putea desfata in Grecia, ti s-a spus dupa extragere. Parca nu iti venea sa crezi. Adica, tu ai cumparat niste lenjerii de pat, lucru pe care toata lumea il face, din cand in cand. Ai prins o promotie buna, cu ajutorul careia ai platit o lenjerie si ai primit doua. Si acum, in plus, ti s-a oferit o excursie in Grecia, platita de altii. Tu nu ai altceva de facut decat sa pregatesti bagajul si aparatul de fotografiat. Oare sa fie adevarat?

Da, toate astea ar putea fi adevarate si pentru tine, daca te-ai decide sa cumperi lenjerii de pat din promotia 1+1 Gratis in perioada 21-27 august 2014, perioada Summer Black Week! Ai putea avea sansa de a fi castigatorul tragerii la sorti din data de 1 septembrie 2014 si de a te bucura de excursia in Grecia!


Daca ai un blog si doresti sa promovezi campania Summer Black Week, inscrierea in concursul de blogging iti va aduce garantat un premiu (constand intr-un voucher in valoare de 50 de lei pentru cumparaturi pe lenjeriipat-outlet.ro), iar cei mai buni dintre participanti vor fi recompensati suplimentar cu PREMII CASH astfel:

Premiul 1 – 1000 de lei – pentru bloggerul si articolul care va atrage, la randul sau, cei mai multi participanti. In acest sens, modulul de inscriere in concurs a fost modificat, prin adaugarea unei mentiuni suplimentare ” De unde ai aflat despre Concursul de blogging?” in care participantii vor putea sa mentioneze unde au gasit recomandarea de a se inscrie.

*In caz de egalitate va fi premiat bloggerul care a adus cei mai multi participanti NOI fata de lunile anterioare.

Premiul 2 – 600 de lei – pentru articolul cel mai incitant, care te face sa-ti doresti produsul atat de mult, incat sa intri pe site-ul sponsorului sa il cauti – apreciat de Lenjerii de Pat Outlet

Premiul 3 – 400 de lei - acordat celui mai popular articol! Articolul care a strans cele mai multe comentarii pe blogul pe care a fost publicat.

*articolele care nu respecta modalitatea de inscriere in concurs nu vor putea fi premiate

Concursul se va incheia pe data de 27 august, ora 23,59, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 septembrie 2014.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare